بهارسایت

جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : Chocolate Pudding with Sour Cherry Pieces




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1390/12/01 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : موس شکلات




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/11/01 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : دسر پاین اپل




نوشته شده در تاريخ جمعه 1390/10/23 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : پودینگ کریسمس




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/10/10 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : پودینگ هندوانه




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1390/09/30 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : شارلوت انار




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1390/09/28 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : سالاد میوه زمستانی




نوشته شده در تاريخ جمعه 1390/09/25 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : گرانیتای هندوانه




نوشته شده در تاريخ پنجشنبه 1390/09/24 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : مارشمالوی انار




نوشته شده در تاريخ یکشنبه 1390/09/20 توسط بهار



جهت مشاهده این دستور بر روی لینک کلیک کنید : دسر انار




نوشته شده در تاريخ پنجشنبه 1390/09/17 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی این لینک کلیک کنید : مهلبیه




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1390/09/09 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

 ترایفل یه دسر انگلیسیه که از کیک اسفنجی ، میوه خرد شده ( که بصورت میوه تازه یا کمپوت میوه می شه استفاده کرد ) ، آب میوه ، کرم کاسترد ،ژله و خامه فرم گرفته تشکیل شده و تمام این مواد بصورت لایه لایه روی همدیگه قرار می گیرن . معمولا کیک اسفنجی و میوه در لایه زیرین و خامه در لایه فوقانی قرار می گیرد.

مواد لازم :( مقدار مواد بسته به نوع ظرفتون و گنجایش اون متفاوته )

کیک اسفنجی 

کمپوت میوه ۱ قوطی  ( من از کمپوت هلو استفاده کردم )

خامه فرم گرفته به مقدار لازم ( طرز تهیه خامه فرم گرفته اینجا یا اینجا یا اینجا )

پودر ژله آماده ۱ بسته

پودر کاسترد ۲ ق غ

شیر ۲ پیمانه

شکر ۲ ق غ

طرز تهیه :

* ابتدا باید کیک اسفنجی و ژله رو آماده کنید . برای تهیه کیک اسفنجی این پست رو ببینید . 

* بهتره ژله کمی سفت تر باشه تا راحت تر برش بخوره پس ابتدا پودر ژله آماده رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کرده سپس نصف لیوان آب سرد بریزید و هم بزنید ، بعد در داخل یخچال قرار داده و اجازه بدین ژله ببنده .

* نکته : ژله هایی انتخاب کنید که ترایفل شما رو رنگین تر کنه مثل ژله توت فرنگی .

* بعد از اینکه ژله بست ، بصورت خطوط افقی و عمودی برش بدین .

* سپس توسط کاردک از ظرفتون جدا کنید . به همین راحتی :

* برای درست کردن ترایفل ، بهتره از یه ظرف استوانه ای بلور استفاده کنید .

نکته :ممکنه درست کردن کیک اسفنجی براتون سخت باشه پس یه راه دیگه اینه که از کیک معمولی استفاده کنید البته با ضخامت کمتر  ( البته این یه راه تقلب کردنه )

نکته : بهتره ضخامت کیکتون کمتر باشه ( حتی کمتر از اینی که در شکل می بینید )

* کیک رو مطابق قطر ظرف برش داده و درون ظرفتون قرار بدین .

* برای اینکه کیک مرطوب بشه از آبمیوه یا آب کمپوت استفاده می کنیم . پس آب کمپوت رو روی کیک می ریزیم در حدی که نه کیک خمیر بشه و نه اینکه خشک باشه .

* بعد میوه کمپوت رو خرد کرده و روی کیک قرار می دیم .

* در این مرحله شروع به درست کردن کرم کاسترد می کنیم : ( متاسفانه یادم رفت از قوطی کاسترد عکس بندازم )

* شیر سرد ، شکر و پودر کاسترد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دیم . به هم زدن ادامه می دیم تا زمانی که مایه مثل فرنی غلیظ بشه .

* اجازه می دیم کرم از گرما بیفته بعد روی میوه ها ریخته و توی یخچال می ذاریم تا زمانیکه کمی خنک بشه .

* ژله های خرد شده رو روی کرم کاسترد می ریزیم .

 * و در نهایت خامه فرم گرفته روی ژله ها ریخته می شه .

                             به همین سادگی ، به همین خوشمزگی

* توی این ترایفل از کمپوت گیلاس استفاده کردم که بسی خوشمزه بود .




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1390/06/07 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

 همانطوری که در مبحث شله زرد گفتم ، دلم می خواست که یه تزیین خوشگل برای شله زرد داشته باشم و بالاخره ایده آفتابگردان به ذهنم خطور کرد ؛ بنظرم گلهای آفتابگردان با رنگ شله زرد کاملا همخونی داره .

مزه این شله زرد قالبی با شله زردهای عادی فرق نداره فقط کمی سفت تر هست ، بخاطراینکه بتونه شکل قالب رو بگیره . البته همونطوری که خودتون هم می دونید بعضی وقتها همین شله زردهای عادی خودمون هم بصورت قالبی برمی گردن ولی ممکنه ۱۰۰٪ این اتفاق نیفته و کار خراب بشه برای همین مجبوریم کمی از ژلاتین استفاده کنیم تا شله زرد بصورت قالبی دربیاد . 

مواد لازم :

شله زرد ۷ لیوان ( طرز تهیه شله زرد رو می تونید از اینجا ببینید )

پودر ژلاتین ۲ ق س

وانیل ۱ ق م

آب به مقداری که پودر ژلاتین را در آن حل کنیم

قالب آفتابگردان 

دارچین به مقدار لازم

خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه :

* ابتدا پودر ژلاتین رو با یه مقدار آب سرد مخلوط می کنیم ( من تقریبا نصف استکان آب ریختم ) .

* سپس ۱ دقیقه داخل مکروفر قرار می دیم تا ژلاتین در آب حل شده و مایع شفاف بشه . اگه هنوز دونه های ژلاتین حل نشده باشه می تونید چند ثانیه دیگه هم در مکروفر قرار بدین .

* یا اینکه می تونید ظرفتون رو روی کتری قرار بدین تا با بخار کتری پودر ژلاتین حل شده و مایع شفافی بدست بیاد .

* از آنجایی که من بوی ژلاتین رو دوست ندارم ( اصلا" و ابدا" ) بخاطر همین همیشه بعد از این مرحله سریع یه قاشق مرباخوری وانیل شکری هم به اون اضافه می کنم .

* حالا اون مقدار شله زردی که مد نظرمون هست رو در داخل ظرف دیگه ای می ریزیم و محلول ژلاتین رو با اون مخلوط می کنیم .

* و در نهایت داخل قالب می ریزیم ( می تونید قالب رو به مقدار خیلی کم چرب کنید تا شله زرد راحت تر از اون جدا بشه ) .

* حالا شله زرد رو چند ساعت داخل یخچال بذارید تا حسابی ببنده . حواستون باشه که کاملا سفت بشه وگرنه همون مشکلات برگردوندن ژله و ... رو خواهید داشت .

* بعد با یه چاقو دورتادور شله زرد رو از قالب جدا کنید .

* سپس یه ظرف بزرگتر از قالب انتخاب کرده و داخلش آب داغ بریزید و قالب رو تا لبه داخل اون بذارید و هر یک دقیقه اونو برگردونید . اگه برنگشت مجددا داخل آب قرار داده و این مراحل رو دوباره تکرار کنید .

* نکته : شله زرد نسبت به ژله کمی دیرتر از قالب جدا می شه .

* این شکل پایینی مثل یه نقاشی می مونه که فعلا طرح اولیه اونو با مداد کشیدیم و بایستی بعد از طرح اولیه اونو رنگ آمیزی کنیم .

* ابتدا وسط آفتابگردان دارچین می ریزیم .

* بعد پشت قالب رو برگردونده و همانند قالب ، دورتادور خطوط اصلی رو دارچین می پاشیم . برای پاشیدن دارچین از هیچ وسیله ای استفاده نکردم بلکه دارچین رو با دو انگشت شست و اشاره برداشته و روی خطوط ریختم ، همین . 

* و آخر سر دورتادور شله زرد رو با خلال پسته تزیین می کنیم .

امیدوارم این تزیین سفره های افطاری شما رو رنگینتر کنه .

 




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1390/05/17 توسط بهار



 

 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

 می دونم ۹۹٪ دوستان تهیه شله زرد رو بلدن ولی اسم ماه رمضان و بعضی مناسبت های دیگه که می آد شله زرد رو نمی شه فراموش کرد . طبق معمول دنبال ایده برای تزیین شله زرد می گشتم که ... ( بقیه رو با تصویر ببینید ) .

مواد لازم : ( برای ۷ - ۶ نفر )

برنج ۱ پیمانه  

شکر ۵/۲ ( دو و نیم ) پیمانه ( اگه دوست دارید شیرین تر باشه می تونید ۳ پیمانه در نظر بگیرید )

آب ۸ پیمانه

روغن جامد یا کره ۲ قاشق سوپخوری

خلال بادام به مقدار دلخواه

پودر هل  ۱ ق چ ( می تونید از عرق هل هم استفاده کنید )

گلاب ۱ پیمانه

زعفران ۱ ق چ

دارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

* برنج رو بمدت ۲۴ ساعت خیس می کنید .

* نکته : کیفیت برنج تاثیر مستقیم روی شله زرد داره پس سعی کنید برنج ایرانی و با کیفیت خوب بخرید .

* نکته : اگه زمان برای خیس کردن برنج ندارید ؛ می تونید برنجتون رو نیمکوب کرده و بذارید بپزه .

 

* برنج رو با ۸ لیوان آب بذارید با حرارت کم بپزه .

* نکته : بهیچ عنوان شله زرد رو هم نزنید و گرنه مجبورید شله زرد رو تا زمان پخت هم بزنید .

* همونطوری که در شکل می بینید برنج در حال پختنه و هنوز آب او تبخیر نشده و برنج لعاب ننداخته .

* برنجمون دیگه داره لعاب میندازه پس می تونید بقیه مواد رو اضافه کنید .

* نیم ساعت قبل از اتمام ؛ شکر ، پودر هل ، روغن ، زعفران آبکرده ، گلاب و خلال بادام رو اضافه کرده و هم می زنیم تا شله زرد آماده بشه .

* نکته : بهتره خودتون خلال بادام رو آماده کنید .

* نکته : برای اینکه شله زرد جا بیفته می تونید اونو مثل برنج دم کنید . بعضی از دوستان اینکارو انجام نمی دن پس این مرحله اختیاری هست .

* به به عجب شله زردی  

* و اما تزیین اون :

حتما این شابلونهای پلاستیکی رو دیدید . خیلی راحت روی سطح شله زرد می ذاریم .

* نکته : اجازه بدین شله زردتون کاملا خنک بشه بعد از دارچین برای تزیین استفاده کنید .

* بعد با نوک انگشتمون دارچین رو روی اون می پاشیم .

* و اینم شکل نهایی :

* نکته : پیمانه رو می تونید لیوان یا کاسه و یا ... در نظر بگیرید ، فقط نکته ای که نباید فراموش کنید اینه که پیمانه شما بایستی ثابت باشه .

* اگه وقت بشه یه روز هم طرز تهیه شله زرد با مکروفر رو خواهم گفت .

* البته منظورم از ایده تزیین شله زرد این شکل پایینی بود .




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/05/15 توسط بهار



 

 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

پیشنهاد بهار : این کیک خوشگل و خوشمزه رو به نامزد یا همسر گرامی در مناسبت های خاص هدیه کنید .

تیرامیسو در واقع یه کیک یا دسر ایتالیایی هست که بین ایرانیها خیلی طرفدار پیدا کرده . بصورت کیک و دسر هم می شه درستش کرد . مزیت کیکش به اینه که مثل دسر تیرامیسو خیلی سنگین نیست چون بیشتر بافتش کیک هست .

در بعضی از رسیپی های تیرامیسو تخم مرغ استفاده شده و در بعضی ها بدون تخم مرغ هست ( لازم بذکر هست که بیش از ۵۰ نوع دستور تیرامیسو داریم ) . انشالله یه بار هم تیرامیسو با تخم مرغ رو می گم البته من این رسیپی رو بیشتر دوست دارم . اگه بصورت دسر درست کنید بیشتر شبیه طعم چیز کیک رو خواهید داشت . اگه مزه چیز کیک رو دوست داشته باشید ، حتما این رو هم می پسندید .

ترکیبات اصلی تیرامیسو اینا هستن : قهوه اسپرسو ، پنیر ماسکارپونه ، خامه فرم گرفته ، لیدی فینگر ( یا کیک اسفنجی ) و پودر کاکائو . حالا با توجه به ذائقه های مختلف این مواد کم و زیاد شدن ( یا اینکه مثل کشور ما جایگزین پیدا کردن ) .

بد نیست یه توضیحی در مورد بیسکویت لیدی فینگر  Lady Finger بدم .ترکیب اصلی شون همون مواد کیک اسفنجی هست و بصورت انگشتی درست می شن و در نهایت داخل قهوه آغشته شده و بعنوان عضو اصلی تیرامیسو استفاده می شه . شاید یه روز که زمان داشته باشم آموزشش رو بذارم .

و اما یکی دیگه از ترکیبات اصلی تیرامیسو پنیر ماسکارپونه هست . این پنیر ایتالیایی ، بدون نمک هست و درصد چربی بالایی داره . از آنجاییکه این پنیر در ایران یافت نمی شود ( البته من تا حالا ندیدم )مجبوریم از جایگزین اون استفاده کنیم . شما می تونید از هر پنیر خامه ای کم نمک برای اینکار استفاده کنید . بهترین گزینه ، این پنیرها هستن : کاله ، می ماس ، لبنه . البته اگه باز هم نمک پنیر رو توی دسر حس کردید می تونید پنیر رو بمدت یکی دو ساعت داخل آب قرار بدین تا نمک اون خارج بشه ( حواستون باشه بافت پنیر رو از بین نبرید و قالبی از جعبه خارج کنید و داخل آب قرار بدین ) .

مواد لازم :

کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی ۱ عدد ( جهت تهیه کیک اسفنجی اینجا کلیک کنید )

خامه فرم داده شده ۱۵۰ گرم ( جهت تهیه خامه فرم گرفته اینجا یا اینجا یا اینجا رو ببینید )

پنیر خامه ای یک بسته ۱۰۰ گرمی ( پنیر خامه ای کاله بهتر جواب می ده ولی چون من این پنیر رو پیدا نکردم از پنیر خامه ای پاک استفاده کردم )

شکر ۳ قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

نسکافه ۱ قاشق غذاخوری پر

شکر ۲ قاشق غذاخوری پر

آبجوش یک چهارم پیمانه

زرورق شکلاتی ۱ ورق

شکلات قهوه ای به مقدار لازم ( تقریبا ۱۵۰ گرم )

پودر کاکائو به مقدار لازم

شکلات رنده شده برای تزیین در صورت تمایل

 طرز تهیه :

* ابتدا کیک اسفنجی رو درست کنید و از وسط برش بدین .

کسانی که قالب فلزی ندارن می تونن از قالبهای یکبار مصرف هم استفاده کنن 

 

* از وسط برش بزنید ( از چاقوهای لیزری استفاده کنید ) .

* اجازه بدین کیکتون ۴ ساعت توی هوای آزاد بمونه تا کمی خشکتر بشه . فقط حواستون باشه که جای گرم نذارید چون برای کیکتون از تخم مرغ استفاده کردید .

 * سپس ۱ قاشق نسکافه و ۲ قاشق شکر رو داخل آبجوش ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و اثری از دانه های شکر نمونه و بعد اجازه بدین که قهوه کاملا خنک بشه .

* پنیر خامه ای رو با همزن بمدت یکی دو دقیقه هم بزنید .

* سپس خامه فرم گرفته و وانیل رو اضافه کرده و مجددا هم بزنید .

 

* کیک رو روی سینی قرار داده و با قلمو روی اون رو قهوه بمالید .

* بعد از مایه پنیر و خامه روی کیک بریزید و با پالت صاف کنید .

* کیک دوم رو قرار داده و مجددا" قهوه رو با قلمو روی کیک بمالید .

* سپس بقیه مایه پنیر خامه ای و خامه رو روی کیک ریخته و با پالت دورتادور کیک رو کمی صاف کنید . لزومی نداره خیلی صاف بشه . در همین حد کافیه .

*  در مورد شکلاتهای نقاشی شده قبلا در این پست دیدید ( لطفا کلیک کنید ) . پس دوباره توضیح نمی دم فقط عکس قرار می دم .

* ارتفاع شکلاتها نیم سانتیمتر از کیکمون بلندتر خواهد بود پس به این نکته توجه کنید . یعنی ارتفاع کیک رو اندازه بگیرید و هر چقدر شد بعلاوه نیم سانتیمتر کرده و زرورق ها رو با این عرض برش بدین .

 

* نکته : بقیه مراحل رو ۲۴ ساعت بعد انجام بدید و تا اونموقع کیکتون رو توی یخچال قرار بدین .

* پودر کاکائو رو روی کیک الک کنید .

* بعد شکلاتهای نقاشی شده ی خوشگل رو دور تا دور کیک بچینید .

 * این هم از آموزش تیرامیسو  که به شما دوستان عزیزم تقدیم می کنم . امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید .

* این هم یه برش خوشمزه :                                     




نوشته شده در تاريخ یکشنبه 1390/03/29 توسط بهار



 

 

 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

  مواد لازم برای یه دسر راحت و فوق العاده خوشمزه :

پودینگ توت فرنگی ۱ بسته

پودینگ وانیلی ۱ بسته

شیر ۱ لیتر

بیسکویت پتی بور ساده

توت فرنگی

طرز تهیه :

* ابتدا پودینگ توت فرنگی رو با  ۵۰۰ میلی لیتر شیر سرد هم زده بعد روی حرارت قرار دهید تا همانند فرنی غلیظ بشه ، در طی این مدت بایستی مرتب هم بزنید .

 * پودینگ رو در ظرف مورد نظر بریزید و اجازه بدید کمی خنک بشه .

* بعد بیسکویت رو روی پودینگ بچینید .

* پودینگ وانیلی رو هم مثل پودینگ توت فرنگی درست کنید .

* سپس به آرامی روی بیسکویت ها بریزید .

نکته :  پودینگ رو خیلی آروم و ترجبحا" با قاشق روی بیسکویت ها بریزید تا بیسکویت ها شناور نشن .

* بعد از اینکه پودینگ کمی سرد شد ، توت فرنگی ها رو روی پودینگ بچینید،سپس بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید ( من عاشق اون بیسکویت وسطشم که بعد از ۲۴ ساعت مزه کیک می ده و انگار یه لایه کیک با ارتفاع خیلی کم وسط دسر گذاشتی ) .

 نکته : روی این پودینگ ها نوشته شده برای هر بسته به ۷۵۰ میلی لیتر شیر نیاز هست . من با ۵۰۰ میلی لیتر شیر درست کردم چون می خواستم پودینگم غلیظ تر بشه . چرا ؟ برای اینکه وقتی می خوایم پودینگ رو روی بیسکویت ها بریزیم غلظت و سنگینی اونا باعث بشه که بیسکویت ها بالا نیان و روی مایع شناور نشن .

بنظر شما چی می تونه باشه ؟


عکسهای شما هنرمندان :




نوشته شده در تاريخ یکشنبه 1390/03/08 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

پیشنهاد می کنم حتما این دسر خوشمزه رو درست کنید . دستورش رو چند وقت پیش دوست عزیزم دانا جون ( آنا ) توی قسمت نظرات گذاشته بودن که جا داره همیجا ازشون تشکر کنم ( البته با اجازه شون یه کوچولو تو دستور دست بردم ). وقتی مواد لازمش رو می خوندم چشمم خورد به دارچین و کمپوت سیب ، با خودم فکر کردم ترکیب این دو باید خوشمزه باشه . در عین حال با یه تیر دو نشون می زنم . اول اینکه آموزش کمپوت سیب رو می ذارم و بعد این دسر خوشمزه رو . پس دست بکار شدم :

(دوستان عزیزم من دو سه روز مسافرت می رم . اگه جواب کامنتهای قشنگ شما رو دیر دادم پیشاپیش پوزش می خوام )

مواد لازم :

نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری

آرد ۱ قاشق غذاخوری

شکر ۴ قاشق غذاخوری پر

زرده تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۲ لیوان

وانیل نصف قاشق مرباخوری

کمپوت سیب به مقدار لازم(اگه بخواید کمپوت آماده بخرید ۱ قوطی کافیه)برای تهیه کمپوت سیب اینجا رو کلیک کنید

گردو به میزان لازم ( من تقریبا ۳ قاشق غذا خوری استفاده کردم )

دارچین نصف قاشق مرباخوری

بیسکویت پتی بور ساده ( به مقدار لازم )

 طرز تهیه :

* ابتدا بیسکویت و گردو رو می ریزیم توی غذاساز تا خرد بشن .

* سپس نشاسته ذرت ، آرد ، شکر ، زرده تخم مرغ ، وانیل و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دیم و هم می زنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه .

نکته : از همون اول شروع به هم زدن کنید وگرنه دسرتون گلوله گلوله می شه .

* بعد از این مایع ، کمی داخل ظرف مورد نظرمون می ریزیم .

* بعد روش بیسکویت پودر شده می ریزیم .

* بعد کمپوت ها رو برش می دیم و روش می چینیم .

نکته : آب کمپوت رو کاملا خالی کنید چون باعث خمیر شدن بیسکویت ها می شه .

* گردوی خرد شده رو روی کمپوت ها می ریزیم .

* دارچین رو می پاشیم .

* و در نهایت بقیه مایع دسر رو می ریزیم . ممکنه مایع دسرتون برای مرحله دوم سرد شده باشه و کمی ببنده ، برای اینکار می تونید مجددا دو قاشق شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع روان تر بشه .البته این دسر برای ۳ نفر هست و برای مقادیر بیشتر سعی کنید جدا مایع دسر رو درست کنید ، به این صورت که به همین مقداری که در دستور اومده ، درست کنید و داخل پیرکس مرغ خوری بریزید و بعد بیسکویت و کمپوت و گردو و دارچین رو بچینید و بعد مجددا به همون اندازه ( که در دستور اومده ) مایع دسر آماده کنید و روی بقیه مواد بریزید و برای اینکه دسرتون خوشرنگ تر بشه سری دوم کمی زعفران بریزید .

*  و آخر سر باز هم کمی کمپوت سیب روش می چینیم .

* بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید .

* کاشکی الان یه خرده از اینا اینجا بود

 

در قسمت بعد خواهید دید :




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/02/10 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

می خواستم یه توضیحی در مورد عکسها بدم . چون خیلی از دوستان در مورد عکسها از من می پرسن فکر کنم همین جا توضیح بدم، بد نباشه . تمامی عکس هایی که توی وبلاگ می بینید کار خودمه . دوربینم هم از همین دوربین دیجیتالی های معمولیه بدون لنز و امکانات . البته انشالله تو همین چند وقته می خوام یه دوربین حرفه ای بخرم .

عکسهایی که مربوط به غذاها می شن ممکنه اونیکه خودم می خوام نشه چون معمولا تا بیام موادشو آماده کنم وعکس بندازم ، طول می کشه و سه نفر گرسنه همه اش نگام می کنن پس خیلی نمی تونم با آرامش عکس بندازم  .

مواد لازم :

نودل برنج نصف بسته ( تقریبا ۱۰۰ گرم ) ( برای تهیه نودل برنج اینجا رو کلیک کنید )

شکر یک و نیم لیوان

آب یک و نیم لیوان

گلاب نیم لیوان

 

* این هم عکس نودل برنج خیلی باریک تر از رشته های ورمیشل هست . ( برای تهیه نودل برنج اینجا رو کلیک کنید )

طرز تهیه :

* شکر و آب و گلاب رو با هم مخلوط کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل بشه .

* بعد بمدت ۴ - ۳ ساعت داخل فریزر قرار می دیم تا حالت تگری بشه .

 

* نودل ها رو با قیچی مخصوص آشپزخونه به اندازه ۴ - ۳ سانتیمتر برش می دیم . سپس داخل آبجوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دیم .

* پس از ۲۰ - ۱۵ دقیقه آبکش می کنیم و بعد بلافاصله آب سرد روی نودل ها می ریزیم .

* محلول آب و شکر رو از فریزر در آورده و با نودل ها به آرامی مخلوط می کنیم .

* بخاطر خنک بودن محلول ، نودل ها از حالت نرمی و شفافی در اومده و  ترد و سفید می شن .

* اگه دوست داشته باشید فالوده حالت تگری داشته باشه ، می تونید مجددا نیم ساعت داخل فریزر قرار بدین .

  

*  می تونید با شربت آلبالو یا آبلیمو نوش جان بفرمایید .

 




نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1390/02/06 توسط بهار



 مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

يوگرتو يه دسر خوشمزه و راحتي هست. قسمت پاييني اون تركيب بيسكويت- كره و قسمت بالايي تركيب انواع پودر ‍ژله آماده و ماست هست . اگه مي خوايد قبل از درست كردن اين دسر مزشو حس كنيد قسمت بالايي اون تقريبا" يه چيزي مثل ماست ميوه ايه . خوشمزه و شيك مي شه امتحان كنيد.

مواد لازم:

بيسكويت پتي بور ساده 200 گرم

كره 100 گرم

ماست چرب 2 ليوان

پودر ژله آماده آلبالو 2 بسته ( با توجه به ذائقه خودتون مي تونيد ژله هاي مختلف انتخاب كنيد. ببينيد از كدوم يك از ماستهاي ميوه اي خوشتون مي آد اون پودر ژله رو انتخاب كنيد)

آبجوش 1 ليوان

 

*  اول از همه يه ظرف پيركس از همين مرغ خوري هاي معروف برداريد و داخل اون سلفون بكشيد ( همونطوري كه قبلا" توضيح دادم براي اينكه دسر رو قالبي در بياريد لازمه كه داخل ظرفتون سلفون بكشيد اون هم دو لايه سلفون{ لطفا" این قسمت رو ببینید}) .

 

  * حالا كره رو از يخچال دربياريد تا كمي نرم بشه بعد بيسكويت ها رو بريزيد داخل غذا ساز و خرد كنيد و كره رو بهش اضافه كنيد تامخلوط خميري شكل بهتون بده و در نهايت بريزيد داخل ظرف و با ليوان صافش كنيد و بذاريد داخل فريزر(برای بار دوم لطفا" این قسمت رو ببینید).

 

 

 

* پودر ژله رو با آبجوش كاملا" مخلوط كنيد تا محلول يكنواختي داشته باشيد (اگه ديديد كه ژله ها كاملا" حل نشدن 30 ثانيه داخل مكروفر يا روي كتري در حال جوش  بذاريد).بعد ماست رو بهش اضافه كنيد و حسابي هم بزنيد.

 * ظرفتون رو از فريزر دربياريد و مخلوط ژله وماست رو داخل اون بريزيد و بذاريد داخل يخچال تا كاملا" ببنده هر چقدر بهتر ببنده شكيل تر برش مي خوره.

 

 

 

* بعد از اينكه بست اونو از ظرفتون در بياريد و برش بزنيد .(برای بار سوم لطفا" این قسمت رو ببینید).  




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1389/08/05 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دسر پتی بور از ترکیب دو یا سه رنگ بوجود می آد دسر بسیار لطیف و خوشمزه و درعین حال مقوی هست , تازه خیالتون راحته که مواد افزودنی و مواد نگهدارنده و رنگهای خوارکی توش استفاده نشده و همه مواد تشکیل دهندشو خودتون تهیه کردید پس از سلامت این دسر کاملا" اطمینان دارید .

 

مواد لازم برای لایه اول :

شیر سرد  0.5 لیتر

نشاسته 1 قاشق غذاخوری پر

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری پر

زرده تخم مرغ 1 عدد

شکر 4 قاشق غذاخوری

وانیل 2/1 قاشق چایخوری

 

بیسکویت پتی بور کاکائویی 1 بسته

 

مواد لازم برای لایه دوم :

 

شیر سرد  0.5 لیتر

نشاسته 1 قاشق غذاخوری پر

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری پر

زرده تخم مرغ 1 عدد

شکر 4 قاشق غذاخوری

زعفران با کمی آبجوش یا کاکائو ( مقدار کاکائو بستگی به ذائقه شما و کیفیت پودر کاکائو داره من یه قاشق غذا خوری استفاده کردم )

 اول این عکس پتی بور رو ببینید بعد قدم به قدم با هم جلو بریم.

 

 

* شیر و نشاسته و آرد و زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید طوری که نشاسته و آرد کاملا" در شیر حل بشه (مخصوصا" شیر سرد نوشتم که فکر نکنید برای حل کردن نشاسته در شیر باید اول شیر رو داغ کنید برعکس نشاسته در شیر سرد بهتر حل می شه ) بعد روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه .غلظتش تقریبا" مثل فرنی می شه بعد از روی گاز بردارید و داخل ظرفی که می خواید با اون سرو کنید, بریزید و بذارید داخل یخچال تا خنک بشه (حدودا" 2 ساعت طول می کشه).

* حالا نوبت بیسکویت های پتی بور هست اونارو مثل شکل پایین روی دسر بچینید .

نکته : بیسکویت ها رو خیلی خرد نکنید چون ممکنه با ریختن لایه دوم روی دسر شناور بشه .

* مجددا"  شیر و نشاسته و آرد و زرده تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت بردارید و کمی از مواد رو( به اندازه 5- 4 قاشق ) داخل یه ظرف دیگه می ریزیم و با کاکائو یا زعفرون مخلوط می کنیم و مجددا" داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم .

* حالا این دسر رنگی رو با قاشق و خیلی آروم روی بیسکویت ها می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال تا سفت بشه. بهتره اجازه بدین دسر 1 روز تو یخچال بمونه چون اینجوری بیسکویتش نرمتر می شه و انگار یه لایه نازک کیک بین دسر قرار دادین.

سوال : چیکار کنیم بیسکویت ها روی دسر شناور نشن ؟

جواب :  اگه دسر رقیق باشه یا اگه برای ریختن دسر روی بیسکویت ها عجله کنیم و همه رو یهو روی بیسکویت ها بریزیم این حالت پیش می آد پس برای ریختن دسر روی بیسکویت ها از قاشق استفاده کنید .

 

* دسرمون آماده شد می تونید با ترافل ها یا خامه تزیین کنید(من از این اکلیل خوراکی ها هم ریخته بودم ولی متاسفانه تو عکس اصلا" معلوم نیست) .

این دسر برای بچه ها بسیار مناسب و درعین حال مقوی هم هست و اگه می خواید سریع آماده بشه لزومی نداره که سه لایه درست کنید ردیف پایین بیسکویت بچنینید بعد روش دسر آماده شده رو بریزید و اجازه بدین که ببنده .

این هم یه نمونه دیگه از این دسر

 

رسیپی از دوست عزیزم مهشید (البته با کمی تغییر)




نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1389/07/20 توسط بهار


 

شارژ ایرانسل

اخبار سینما

خرید پستی

شادشاپ

فروشگاه اينترنتي ايران آرنا

دانلود

دانلود

Free counters! 6:39 PM