X
تبلیغات
بهارسایت
بهارسایت

جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : طریقه درآوردن استخوانهای ماهی قزل آلا




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1391/01/16 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و ... که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره . 

 در دستورات مربوطه حتما در مورد غلظت شکر صحبت خواهد شد .

مواد لازم :

شکر ۵/۲ ( دو و نیم ) پیمانه

آب ۱ پیمانه

گلاب ۴/۱ ( یک چهارم ) پیمانه

آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۸/۱ ( یک هشتم ) قاشق چایخوری

زعفران دم کرده ۲ ق س

 

طرز تهیه :

* ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم ( حتما حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد غل غل بجوشه ) قرار بدین . تا زمانیکه شکر کاملا حل بشه ، تقریبا ۱۰ دقیقه .

* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ - ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه .

* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی !  ) اونو هم بزنید .

* با یه قلمو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعدا" داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن می شه .

* آبلیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید . شربت بار آماده هست .

* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده شده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود ، شما می توانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپخوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط کنید .




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1390/05/26 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

این هم جز سوغاتی عید بود که تا حالا توی نوبت بود تا بالاخره امروز نوبتش رسید . امروز هدف اصلیم  طریقه درست کردن ماهی سفید نیست بلکه یه نکته ای که خودم توی این سفر یاد گرفتم رو می خوام خدمت شما هم بگم تا انشالله هر وقت رفتید شمال بتونید ماهی سفید بهتری انتخاب کنید .

مواد لازم :

ماهی سفید

نمک

فلفل

زردچوبه

روغن جهت سرخ کردن 

* و اما نکته ای که موقع انتخاب ماهی سفید بهتره رعایت کنید اینه که ماهی نر انتخاب کنید . چرا ؟ چون مخلفات داخل شکم ماهی ماده بیشتر هست درنتیجه وزنش بیشتر هست ، پس بهتره که ماهی نر انتخاب کنیم که از لحاظ وزنی به نفع مون باشه . طعمش رو هم پرسیدم ، گفتن که مزه هاشون فرقی نداره .

* خوب حالا از کجا بفهمیم کدوم ماهی نره و کدوم ماده ؟ توی دو عکس زیر کاملا تفاوتهای اونا رو می تونید ببینید . اونیکه روی سرش خال وجود داره ماهی نر هست و اونیکه سرش بدون خال هست ماهی ماده .

* خوب بعد از انتخاب ماهی و پرداخت کلی پول ، اجازه می دید خود ماهی فروش همه فلس های اونو پاک کنه . بعد خرد کرده و تحویل شما می ده .

* بعد کاملا می شوییم و داخل آبکش می ریزیم .

* فلفل و نمک و زردچوبه رو با هم مخلوط کرده و روی ماهی ها می مالیم .( ابتدایی ترین روش درست کردن ماهی )

 

* و در نهایت سرخشون می کنیم .

 

 در قسمت بعد خواهید دید :




نوشته شده در تاريخ جمعه 1390/02/16 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

مطلب اول : واااااااااااااااااااي ممنون بخاطر كامنت هاي قشنگتون . اصلا" فكرشو نمي كردم اينهمه مورد لطف و محبت شما قرار بگيرم .هر وقت که نظرات شما دوستان رو می خوندم کلی انرژی می گرفتم  . امیدوارم در سال جدید دوست خوبی براتون باشم و مطالبی که قرار می دم براتون مفید باشه.

مطلب دوم : یه تشکر ویژه ای هم از مریم جون داشتم . ایشون لطف کردن و یه قالب برای این وبلاگ درست کردن . پس بعنوان تشکر از زحمتی که ایشون کشیدن ، این قالب رو تا سیزده بدر خواهیم داشت .

مطلب سوم : از اینکه با من همفکری کردید و درخصوص فروشگاه اینترنتی نظر دادید سپاسگزارم .

همچنان در فکر فروشگاه اینترنتی هستم و در موردش برنامه ریزی می کنم پس لطفا" باز هم منو همراهی کنید و با نظرات مفیدتون حمایتم کنید .

 مطلب چهارم : توی این تعطیلات چند روز مسافرت بودم . بعدش هم مهمونی رفتن و مهمونی دادن ، بخاطر همون با اینکه از سفرم سوغاتی براتون آورده بودم ولی متاسفانه نتونستم آپ کنم . البته همش این نبود ، چند روز هم کامپیوترم ویروسی شده بود و چشتون روز بد نبینه همه چی بهم ریخته بود و نمی تونستم برم اینترنت ، تا بالاخره آقای داداش عزیزمون لطف کردن و همه چیو سر و سامان دادن . البته جا داره همینجا از خانم برادر عزیزم تشکر کنم که تا ساعت ۲:۳۰ بامداد بخاطر این کامپیوتر ما صبوری کردن و دیانای خوشگلم با اینکه خوابش می اومد ولی شب زنده داری کرد تا بالاخره کامپیوتر ما درست شد   " متشکرم "

مطلب پنجم : بالاخره عید هم با همه خوبیها و قشنگی ها و دید و بازدیدهاش ، کم کم داره تموم می شه . از یه بابت ناراحتم و از یه طرف خوشحال ، چرا؟ خوب ، ناراحت بخاطر اینکه استراحت و پیش خانواده بودن و تفریح و خواب داره تموم می شه و خوشحال از اینکه زندگیم دوباره نظم می گیره و فعالیتهام دوباره شروع می شه .

مطلب ششم : نگید که توی این چند وقته بفکرتون نبودم ، نه اینطور نیست . توی مسافرت هم بفکرتون بودم و کباب کوبیده ای که درست کردیم رو سعی کردم عکس بندازم و براتون اینجا قرار بدم . البته ممکنه کیفیت عکسها خیلی خوب نباشه پس پیشاپیش عذر خواهی می کنم . وقتی می خواستم در مورد کباب کوبیده بنویسم فکر کردم شاید بعضی از دوستان با قسمتهای مختلف گوشتهایی که استفاده می کنن آشنا نباشن پس این پست رو به این مطلب اختصاص می دیم و توی پست بعدی که خیلی زود آپ می کنم طرز تهیه کباب کوبیده رو خواهم گفت و البته صحبتی هم در مورد کباب بناب خواهم داشت که مطمئنم براتون جالب خواهد بود .

 همونطوری که توی عکس هم می بینید قسمتهای مختلف گوشت گوساله تقسیم بندی شده . بعضی وقتها وقتی می ریم قصابی، واقعا" نمی دونم قلوه گاه که می گه کجاست یا گوشت راسته چه قسمتی هست . فکر کنم این شکل بهتر بتونه بهمون کمک کنه ، لااقل بعضی از آقایون قصاب نمی تونن چربی رو بعنوان گوشت بهمون بفروشن ( شوخی کردم). البته قسمت های مختلف گوشت گوسفندی هم خیلی فرقی با گوشت گوساله نداره و یکی رو یاد بگیرید کافیه .

 

  • گردن Chuck
  • راسته Sirloin
  • فیله، پشت مازو Tenderloin
  • عقب: ران، جلو: سردست Shank
  • سرین Round
  • سرسینه Brisket
  • قلوه‌گاه Flank
  • سینه Plate
  • دنده Rib
  • کمر Short Loin
  • خوش‌گوشت، لوزالمعده pancreas

شقه: نصف بدن یک گوسفند

راسته: گوشت ۲ طرف ستون فقرات (گاو و گوسفند)

سردست: یک‌سوم گوشت قسمت‌های گردن، دست جلو و دنده‌ها

کف‌دست: گوشت یک تکه سینه و قلوه‌گاه

ماهیچه: گوشت لخم بدون چربی عضلات

فیله: گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید

سیرابی: شکمبه گوسفند و گاو که سرشار از ویتامین ب است.

پاچه: گوشت عضلات ساق پای حیوان است.

در یک تقسیم بندی کلی، لاشه گوساله به قطعات زیر که بر حسب کیفیت و در نتیجه قیمت گوشت ذکر شده‌است تقسیم بندی می‌شود.

  1. فیله: که حدود یک درصد از وزن لاشه را شامل می‌شود. هنگام استخوان گیری فیله را از استخوان‌های کمر جدا می‌کنند. فیله به سه قسمت سر، میانی و انتهایی تقسیم می‌شود.فیله استیک از قسمت سر فیله درست می‌شود.
  2. راسته: که حدود ده درصد از وزن لاشه را تشکیل داده و علاوه بر کباب که در کشور ما از راسته درست می‌کنند در کشورهای خارجی جهت تهیه روست بیف (Roast beef) استفاده می‌شود.
  3. ران : این بخش حدود ۳۰ درصد از وزن لاشه بوده و از ماهیچه‌های پا و لگن تشکیل می‌شود که خود به قسمت‌هایی مانند گرد ران و کعب ران تقسیم می‌شود.
  4. سردست : این بخش حدود ۲۷ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و شامل ماهیچه‌های دست و شانه می‌باشد. قطعات سردست در کشورهای مختلف جهان به صورت متفاوت و به قطعات کوچک تر تقسیم شده و به فروش می‌رسد.
  5. گردن : این بخش نیز حدود ۱۰ درصد از وزن لاشه بوده و شامل ماهیچه‌هایی است که از مهره‌های یک تا هفت گردن را می‌پوشانند. این قسمت بیشتر مصرف صنعتی (سوسیس، کالباس، همبرگر) داشته و همچنین برای تهیه گوشت چرخ شده یا خورش نیز به کار می‌رود.
  6. قلوه‌گاه : شامل دنده‌ها و ماهیچه‌های شکم بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، پیش ترین مصارف صنعتی داشته و در فراوردهای گوشتی مصرف می‌شود. البته از قلوه گاه برای مصرف گوشت به صورت چرخ کردن نیز استفاده فراوان می‌شود.

  منبع : سایت Wikipedia

 




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1390/01/08 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

همونطوری که می دونید برای درست کردن بعضی دسر و کیک و شیرینی ها لازمه که زرده تخم مرغ از سفیده اون جدا بشه . من همیشه از این روش استفاده می کنم و هیچ وقت هم زرده های تخم مرغ آسیب نمی بینن . فکر کنم بد نباشه تجربه خودمو به شما هم منتقل کنم .

* با یه قاشق چند ضربه به صورت عرضی به تخم مرغ بزنید .  

* بعد خیلی آروم تخم مرغ رو از وسط بازش کنید .

* طوری تخم مرغ رو باز کنید که زرده تخم مرغ در یک نیمه قرار بگیره .

* یه مقدار از سفیده تخم مرغ همین موقع توی ظرف می ریزن . 

* بعد با یه قاشق زرده رو خیلی آروم به سمت قاشق هدایت کنید .

* دیدید چقدر راحت بود . احتیاج به ابزار خاصی هم نیست .





نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1389/11/19 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

اگه می خواهید بجای رنگ قرمز مصنوعی از نوع طبیعی بهره ببرید با ما همراه شوید .

...

زمستون که فصل لبو هستش, چند تا دونه لبو بخرید و بذارید بپزه بعد خودشونو نوش جان کنید و آب لبو رو تو فریزر نگه دارید برای روز مبادا . برای اینکه بعدا" بتونید راحت تر آب لبو رو استفاده کنید  و هر دفعه برای یه مقدار مصرف کم مجبور نشید کلش رو از حالت فریز دربیارید , 3-2 تا از این قالب های یخ بگیرید و آب لبو رو بریزید توش و فریز کنید . موقع استفاده هم یه دونه رو از قالب در بیارید و بذارید یخش باز بشه. به همین راحتی همیشه رنگ قرمز در اختیار دارید و مجبور نیستید از رنگ های مصنوعی استفاده کنید .

موارد استفاده : برای تزئین روی پلو – سس سالاد -  انواع شیرینی ها - رنگ کردن سس مایونز و ماست چکیده جهت تزئین - ...




نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1389/04/29 توسط بهار


 

شارژ ایرانسل

اخبار سینما

خرید پستی

شادشاپ

فروشگاه اينترنتي ايران آرنا

دانلود

دانلود

Free counters! 6:39 PM