بهارسایت

جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : میگو کبابی




نوشته شده در تاريخ جمعه 1390/10/16 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

قبلا" قول داده بودم كه اگه بشه، طرز تهيه كباب كوبيده رو خدمتتون بگم و توي مسافرت بهترين موقعيت بود كه اين پروژه رو عملي كرده و براتون توضيح بدم . فقط  كيفيت عكسها با توجه به كمبود امكانات ، بهتر از اين در نيومد و مورد دوم اينكه چندین نفر منتظر بودن تا غذا هر چه سريعتر آماده بشه .

مواد لازم براي 10 نفر حدود 23-22 سيخ كباب بما مي ده ( البته بستگي به طول كباب ها هم داره ):

گوشت چرخ كرده  2 كيلوگرم

پياز بزرگ  2 عدد

نمك و فلفل به مقدار لازم

مغز نان باگت آسياب شده به مقدار لازم ( من براي اين مقدار گوشت  3 قاشق غذاخوري استفاده كردم – البته ممكنه خيلي ها ازش استفاده نكنند ولي براتون توضيح خواهم داد كه استفاده از اين مورد به چه دردي مي خوره )

زعفران آبكرده به مقدار لازم ( معمولا" براي كباب كوبيده زعفران نمي ريزن ولي بعضي از رستورانها براي متمايز كردن كباب شون از زعفران هم استفاده مي كنن )

طرز تهيه :

* شما با توجه به مقداری که نیاز دارید گوشت رو کم و زیاد کنید .معمولا" برای هر نفر ۲۰۰ گرم گوشت در نظر می گیرن .

* ابتدا دوست داشتم يه توضيحي در مورد گوشت مورد نياز براي كباب كوبيده بدم .براي كباب كوبيده گوشتي كه لازم داريد مخلوطي از گوسفند و گوساله هست .می دونید به چه صورت ؟ معمولا" نصف نصف استفاده مي كنن يعني نصف گوشت رو گوسفندي و نصف گوشت رو گوساله در نظر مي گيرن يا حتي مي شه دو سوم 3/2 رو گوشت گوساله ( قسمت سر دست يا راسته يا ران ) و يك سوم 3/1 رو گوشت گوسفندي (‌قسمت قلوه گاه ) در نظر گرفت و بهتره كه گوشت گوساله چربي نداشته باشه چون برای چرب تر شدن کباب از قلوه گاه گوسفند استفاده مي كنن .

* خوب برای تهیه این کباب من يك كيلو و نيم گوشت راسته گوساله بهمراه نيم كيلو قلوه گاه گوسفندي خريدم و به آقاي قصاب گفتم كه دو بار چرخش كنه و اگه براي شما دوبار چرخ نكرد مجبوريد كمي به خودتون زحمت داده و بيشتر ورز بدين (دفعات چرخ كردن گوشت هر چه بيشتر باشه، بهتره . حتي 7 – 6 دفعه ) .

سوال : آيا مي شه فقط از گوشت گوساله استفاده كرد ؟ جواب : می تونید ولي بهتره اينكار انجام ندين چون گوشت گوساله چربي لازم رو نداره و كباب تون سفت خواهد شد و اصلا" كيفيت كباب كوبيده رو نخواهد داشت .

سوال : آيا مي شه فقط از گوشت گوسفندي استفاده كرد ؟ جواب : اينهم مي شه ولي حواستون باشه اگه گوشتتون خيلي چرب باشه ممكنه رو سيخ نمونه و گوشتتون توي آتيش بريزه .

* خيلي وقتها دوستان عزيز نمي دونن قلوه گاه كجاست يا راسته چيه يا فيله كدوم قسمت هست . براي اينكه با قسمتهاي مختلف گوشت گوسفند يا گوساله آشنا بشيد لطفا" به اینجا مراجعه کنید .

* دفعات اول و دوم سعي نكنيد يه عالمه گوشت بگيريد و بخوايد براي يه ايل كباب كوبيده درست كنيد بلكه با مقدار كم و از روي همين اجاق گاز خونگي شروع كنيد ( روي اجاق گاز هم بد نمي شه فقط اگه كباب پز نداشته باشيد ، بعدش كلي بايد اجاق رو بسابيد ) .

* نكته : تقريبا" يك سيخ معمولي بين 80 تا 100 گرم گوشت داره ( البته منظورم كباب کوبیده معموليه نه كباب بناب ) .

* درست كردن كباب كوبيده نياز به كمي تجربه داره . البته من سعي مي كنم تمام نكات رو براتون بگم تا شما هم بتونيد خودتون كباب كوبيده درست كنيد . پس با هم شروع می کنیم :

* ابتدا پياز رو پوست كنده و رنده مي كنيم . بعد آب اضافي پياز رو دور مي ريزيم ( البته بعضي ها مي گن نبايد آب پياز رو دور ريخت ولي من روشی که انجام می دم رو براتون توضیح می دم ) .

* سپس گوشت و نمك و فلفل و مغز نان باگت آسياب شده رو اضافه كرده و حسابي ورز مي ديم . اگه بذاريم دو سه ساعت توي يخچال هم بمونه بد نيست . چون اعتقاد بر اين هست كه اگه گوشت خنك باشه بهتر به سيخ مي چسبه ( البته من چون وقت نداشتم اينكارو انجام ندادم ).

* براي درست كردن مغز باگت آسياب شده به اين ترتيب عمل مي كنيم : ابتدا قسمت داخل نان باگت رو ( منظور مون خمير داخل نان باگت هست ) جدا مي كنيم و روي دستمال تميزي پهن كرده و اجازه مي ديم خشك بشه و بعد از خشك شدن آسيابش مي كنيم ( البته كباب رو بدون مغز نان باگت آسياب شده هم مي شه درست كرد ولي اينجوري چون آب گوشت كاملا" جذب مي شه مطمئن تر هست ) .

نكته : بجاي مغز نان باگت آسياب شده از پودر سوخاري يا نان لواش خشك شده و آسياب شده يا در نهايت آرد هم مي شه استفاده كرد ولي من مغز باگت آسياب شده رو ترجیح می دم .

نكته : در بعضي دستور ها اومده كه كمي بكينگ پودر يا جوش شيرين هم به كباب اضافه بشه . من با جوش شيرين موافق نيستم چون ضررش بيشتر از فايده اش هست ولي اگه كمي بكينگ پودر اضافه كنيم بد نيست .

* و در نهايت كباب ها رو به سيخ مي كشيم .

* مقدار موادي كه براي كباب در نظر مي گيريم به اندازه يه نارنگي بزرگ هست البته بستگي به بزرگي و كوچكي منقل هم داره . چون بعضي از منقل ها كوچيك هستن و نمي شه كباب رو بزرگتر در نظر گرفت .

* به دو حالت مي شه كباب رو به سيخ كشيد : مي تونين يه مقدار از مخلوط گوشت رو برداريد بعد وسط سيخ را روي گوشت بذاريد و شروع به پوشاندن سطح سيخ با مايه كباب كنيد يا اينكه سيخ رو از داخل گوشت عبور داده و شروع به فرم دادن كباب بكنيد ( من معمولا"روش دوم رو استفاده مي كنم و توي عكسها هم مي تونيد بطور كامل مراحل اونو ببينيد )‌.

* براي اينكه كبابها رو راحت تر به سيخ بكشيم و گوشت به دستمون نچسبه بهتره يه كاسه آب كنار دستمون باشه و موقع فرم دادن كبابها ، يه كوچولو دستمون رو داخل آب خيس كرده و بعد كبابها رو روي سيخ فرم بديم .

* يكي از مهمترين كارهايي هم كه بايستي انجام داد اينه كه سر و ته كبابها رو به سيخ مي چسبونيم تا كباب از سيخ نريزه .

* و در نهايت با دو انگشت اشاره و مياني روي كباب فشار مي ديم تا به سيخ بچسبه . 

 نكته : اگه سيخها رو تازه شستيد بهتره اول خشك كنيد بعد گوشت ها رو به سيخ بكشيد .

نكته : بعد از اینکه کار سیخ زدن کباب ها تموم شد بهتره بذارید کباب ها حدود یه ساعت رو سیخ بمونن تا یه کم از آب گوشت تبخیر شه و حسابی به سیخ بچسبه ( من معمولا" وقت نمي كنم اين مرحله رو داشته باشم ). 



* خوب حالا آتيش رو درست كنيد و سيخ ها رو روي اون بچينيد .البته هيچوقت از اين به بعد قضيه رو من انجام نمي دم ولي طبق وظيفه براتون توضيح مي دم .

* در لحظه هاي اول كه سيخ رو روي منقل قرار دادين سعي كنيد حرارت رو بيشتر كنيد و سيخ رو تند تند برگردونيد تا كباب به سيخ بچسبه بعد از اون مي تونيد زمان برگردوندن سيخ رو طولاني تر كرده و حرارت رو كمتر كنيد .

نكته : بعد از اينكه رنگ گوشت تغيير كرد و کبابها حالت چرب بخودشون گرفتن ، چربي کباب ها رو لاي نون بگيريد . البته ممكنه اين مورد رو تا حالا نشنيده باشيد ولي من اينو توي كبابي هاي بناب ديدم .

* و در آخر کباب رو لای نون گذاشته و از سیخ جدا می کنیم ( حتما" این قسمت از کار رو همه دیدین ) .

نكته : اگه ديديد كباب ها از سيخ مي ريزه مجددا" كمي مغز نان باگت آسياب شده بريزيد و خوب ورز بدين .

نكته : ممكنه كباب كه درست مي كنيد كمي سفت تر از كباب هاي چرب و چيلي بيرون باشه . اصلش هم همينه چون اونيكه خودتون درست مي كنيد درصد بيشترش گوشت هست تا چربي .

 

  * توی شهر بناب معمولا" پیاز و جعفری خرد شده لای کباب ها می ریزن . خیلی هم خوشمزه می شه . من جعفری خرد شده نداشتم ولی پیاز خرد شده بین کبابها ریختم .

خوب اگه دوست داريد بيشتر در مورد كباب بناب بدونيد ، لطفا" با من همراه باشيد :

                                        كباب بناب

کباب بناب رو حتما" تا حالا شنیدید و احتمال زیاد اکثر شما اونو امتحان کردید .

 بناب شهری است در آذربایجان شرقی که به علت دارا بودن موقعيت جغرافيايي ، آب و هواي مناسب و خاک مستعد از مناطق مهم آذربايجان شرقي به شمار ميره و اما کباب بناب :

قدمت کباب بناب برمی گرده به صد سال پیش . شخصی به نام حاج صمد کشاورز که در اوزون بــــــــــازار( راسته بازار ) مغـازه داشـته اولین بار این کباب ها رو پخت می کرده . البته در آن زمان گوشت رو روی کنده درخت گردو ساطوری می کردن طوریکه مثل گوشت چرخ کرده بشه . ولی بمرور با پیشرفت تکنولوژی دیگه این قضیه منسوخ شده و از چرخ گوشت استفاده می کنن . الان در بعضی از کبابی ها ابتدا با چرخ گوشت چرخ می کنن بعد روی کنده ساطوری می کنند تا اون اصالت کباب بنابی رو حفظ کنن .

وزن كباب بناب از 100 گرم تا 250 گرم متغير هست .یکی دیگه از عواملی که طعم کباب بناب رو متمایز می کنه کیفیت گوشت اون هست .

يه مورد جالبي كه دونستنش براي شما خالي از لطف نيست اينه كه اهالي خود بناب برعكس شهرهاي ديگه هيچوقت مستقيما" سفارش كباب كوبيده نمي دن . يعني چي ؟ يعني اينكه نمي رن توي رستوران يا مغازه هاي كبابي و بگن آقا ما 20 سيخ كباب مي خوايم . بلكه خودشون گوشت رو تهيه مي كنن . بعد اونو به كبابی مي برن و بعد از يكي دو ساعت كباب هاي خوشمزه رو تحويل مي گيرن . البته بمرور زمان اين قضيه در اين شهر هم داره كمرنگ تر مي شه .




نوشته شده در تاريخ جمعه 1390/01/12 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

مطلب اول : واااااااااااااااااااي ممنون بخاطر كامنت هاي قشنگتون . اصلا" فكرشو نمي كردم اينهمه مورد لطف و محبت شما قرار بگيرم .هر وقت که نظرات شما دوستان رو می خوندم کلی انرژی می گرفتم  . امیدوارم در سال جدید دوست خوبی براتون باشم و مطالبی که قرار می دم براتون مفید باشه.

مطلب دوم : یه تشکر ویژه ای هم از مریم جون داشتم . ایشون لطف کردن و یه قالب برای این وبلاگ درست کردن . پس بعنوان تشکر از زحمتی که ایشون کشیدن ، این قالب رو تا سیزده بدر خواهیم داشت .

مطلب سوم : از اینکه با من همفکری کردید و درخصوص فروشگاه اینترنتی نظر دادید سپاسگزارم .

همچنان در فکر فروشگاه اینترنتی هستم و در موردش برنامه ریزی می کنم پس لطفا" باز هم منو همراهی کنید و با نظرات مفیدتون حمایتم کنید .

 مطلب چهارم : توی این تعطیلات چند روز مسافرت بودم . بعدش هم مهمونی رفتن و مهمونی دادن ، بخاطر همون با اینکه از سفرم سوغاتی براتون آورده بودم ولی متاسفانه نتونستم آپ کنم . البته همش این نبود ، چند روز هم کامپیوترم ویروسی شده بود و چشتون روز بد نبینه همه چی بهم ریخته بود و نمی تونستم برم اینترنت ، تا بالاخره آقای داداش عزیزمون لطف کردن و همه چیو سر و سامان دادن . البته جا داره همینجا از خانم برادر عزیزم تشکر کنم که تا ساعت ۲:۳۰ بامداد بخاطر این کامپیوتر ما صبوری کردن و دیانای خوشگلم با اینکه خوابش می اومد ولی شب زنده داری کرد تا بالاخره کامپیوتر ما درست شد   " متشکرم "

مطلب پنجم : بالاخره عید هم با همه خوبیها و قشنگی ها و دید و بازدیدهاش ، کم کم داره تموم می شه . از یه بابت ناراحتم و از یه طرف خوشحال ، چرا؟ خوب ، ناراحت بخاطر اینکه استراحت و پیش خانواده بودن و تفریح و خواب داره تموم می شه و خوشحال از اینکه زندگیم دوباره نظم می گیره و فعالیتهام دوباره شروع می شه .

مطلب ششم : نگید که توی این چند وقته بفکرتون نبودم ، نه اینطور نیست . توی مسافرت هم بفکرتون بودم و کباب کوبیده ای که درست کردیم رو سعی کردم عکس بندازم و براتون اینجا قرار بدم . البته ممکنه کیفیت عکسها خیلی خوب نباشه پس پیشاپیش عذر خواهی می کنم . وقتی می خواستم در مورد کباب کوبیده بنویسم فکر کردم شاید بعضی از دوستان با قسمتهای مختلف گوشتهایی که استفاده می کنن آشنا نباشن پس این پست رو به این مطلب اختصاص می دیم و توی پست بعدی که خیلی زود آپ می کنم طرز تهیه کباب کوبیده رو خواهم گفت و البته صحبتی هم در مورد کباب بناب خواهم داشت که مطمئنم براتون جالب خواهد بود .

 همونطوری که توی عکس هم می بینید قسمتهای مختلف گوشت گوساله تقسیم بندی شده . بعضی وقتها وقتی می ریم قصابی، واقعا" نمی دونم قلوه گاه که می گه کجاست یا گوشت راسته چه قسمتی هست . فکر کنم این شکل بهتر بتونه بهمون کمک کنه ، لااقل بعضی از آقایون قصاب نمی تونن چربی رو بعنوان گوشت بهمون بفروشن ( شوخی کردم). البته قسمت های مختلف گوشت گوسفندی هم خیلی فرقی با گوشت گوساله نداره و یکی رو یاد بگیرید کافیه .

 

  • گردن Chuck
  • راسته Sirloin
  • فیله، پشت مازو Tenderloin
  • عقب: ران، جلو: سردست Shank
  • سرین Round
  • سرسینه Brisket
  • قلوه‌گاه Flank
  • سینه Plate
  • دنده Rib
  • کمر Short Loin
  • خوش‌گوشت، لوزالمعده pancreas

شقه: نصف بدن یک گوسفند

راسته: گوشت ۲ طرف ستون فقرات (گاو و گوسفند)

سردست: یک‌سوم گوشت قسمت‌های گردن، دست جلو و دنده‌ها

کف‌دست: گوشت یک تکه سینه و قلوه‌گاه

ماهیچه: گوشت لخم بدون چربی عضلات

فیله: گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید

سیرابی: شکمبه گوسفند و گاو که سرشار از ویتامین ب است.

پاچه: گوشت عضلات ساق پای حیوان است.

در یک تقسیم بندی کلی، لاشه گوساله به قطعات زیر که بر حسب کیفیت و در نتیجه قیمت گوشت ذکر شده‌است تقسیم بندی می‌شود.

  1. فیله: که حدود یک درصد از وزن لاشه را شامل می‌شود. هنگام استخوان گیری فیله را از استخوان‌های کمر جدا می‌کنند. فیله به سه قسمت سر، میانی و انتهایی تقسیم می‌شود.فیله استیک از قسمت سر فیله درست می‌شود.
  2. راسته: که حدود ده درصد از وزن لاشه را تشکیل داده و علاوه بر کباب که در کشور ما از راسته درست می‌کنند در کشورهای خارجی جهت تهیه روست بیف (Roast beef) استفاده می‌شود.
  3. ران : این بخش حدود ۳۰ درصد از وزن لاشه بوده و از ماهیچه‌های پا و لگن تشکیل می‌شود که خود به قسمت‌هایی مانند گرد ران و کعب ران تقسیم می‌شود.
  4. سردست : این بخش حدود ۲۷ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و شامل ماهیچه‌های دست و شانه می‌باشد. قطعات سردست در کشورهای مختلف جهان به صورت متفاوت و به قطعات کوچک تر تقسیم شده و به فروش می‌رسد.
  5. گردن : این بخش نیز حدود ۱۰ درصد از وزن لاشه بوده و شامل ماهیچه‌هایی است که از مهره‌های یک تا هفت گردن را می‌پوشانند. این قسمت بیشتر مصرف صنعتی (سوسیس، کالباس، همبرگر) داشته و همچنین برای تهیه گوشت چرخ شده یا خورش نیز به کار می‌رود.
  6. قلوه‌گاه : شامل دنده‌ها و ماهیچه‌های شکم بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن لاشه را تشکیل می‌دهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، پیش ترین مصارف صنعتی داشته و در فراوردهای گوشتی مصرف می‌شود. البته از قلوه گاه برای مصرف گوشت به صورت چرخ کردن نیز استفاده فراوان می‌شود.

  منبع : سایت Wikipedia

 




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1390/01/08 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

 حتما" الان همه تون تعجب می کنید . آخه چند وقته همش تو فاز شیرینی بودم . خوب عیده دیگه کاریش نمی شه کرد ولی دیشب یه لحظه فازم برگشت و دلم خواست که یه نوع کباب توی وبلاگم بذارم . البته بی ربط هم نیست شاید توی عید خواستین برای مهموناتون از این کباب خوشمزه درست کنید .

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

پیاز متوسط ۱ عدد

سبوس گندم به مقدار لازم ( اگه سبوس ندارید غصه نخورید تا آخر مطالب رو بخونید راهنمایی کردم )

پیازچه خرد شده ۴ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی پرورشی کوچک

فلفل دلمه ای رنگی ۱ عدد

نمک به مقدار لازم

فلفل به مقدار لازم

زعفران آبکرده به مقدار لازم

روغن جهت سرخ کردن

چوب کباب

طرز تهیه :

* ابتدا پیاز رو رنده کنید و آب اضافه اونو دور بریزید ( آب پیاز باعث می شه کبابمون بریزه) .

* گوشت و نمک و فلفل و پیازچه و زعفران آبکرده رو اضافه کرده و کاملا" مخلوط کنید . 

* سبوس گندم برای این استفاده می شه که نذاره گوشت از سیخ بریزه . قبلا" در مبحث شیرینی رژیمی ( لطفا اینجا رو کلیک کنید ) در مورد خواص سبوس توضیح دادم . بخاطر همین من توی خیلی از غذاهام ازش استفاده می کنم . ولی اگه تهیه اون برای شما سخته می تونید مغز نان باگت رو خشک کنید و آسیاب کرده و از اون استفاده کنید حتی از آرد سفید و آرد نخودچی هم می شه استفاده کرد .

* من تقریبا" ۳ قاشق سوپخوری سبوس گندم ریختم . شما از مقدار کم شروع کنید مثلا" یک قاشق سوپخوری بعد یکی دو تا دونه از گوشتتون رو قلقلی کرده و به سیخ بکشید اگه حس کردید ثابت سر جاش وایستاده و سنگینی نمی کنه و نمی ریزه یعنی همین مقدار سبوس کافی هست و گرنه باز هم سبوس بریزید .

* بعد یه دونه گوجه کوچولو به سیخ بزنید و بعد به اندازه یه گردو از مخلوطتون بردارید و قلقلی کرده و به سیخ بزنید و بین هر کباب قلقلی شده یه دونه فلفل دلمه ای خرد شده قرار بدین .

 

* و در نهایت توی ماهیتابه روغن بریزید و کبابها رو توش سرخ کنید . چند دقیقه اول کبابها رو بر نگردونید تا گوشت ها سفت شده و از سیخ نریزه .

* قربون این فسقلیم ( آرتین کوچولو ) برم که دیشب ۶ تا دونه از این کباب کوچولوها خورد . اولین بار بود که می دیدم آنقدر با اشتها داره غذا می خوره .




نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1389/12/24 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

 این جوجه کباب برعکس جوجه کباب ذغالی اصلا" دردسر نداره . البته جوجه کباب ذغالی کار سختی نیست ولی آماده کردن ذغال مخصوصا" توی آپارتمان ( اونهم بدون بالکن ) یه مقدار بگی نگی سخته .

مزه اش فوق العاده هست . تازه برای مهمونی هاتون هم می تونید خیلی راحت این گزینه رو انتخاب کنید . کافیه تمام جوجه ها رو به سیخ بکشید و آماده کنید و یه کم قبل از صرف غذا شروع کنید به درست کردن جوجه ها .

مواد لازم :(مقدار مواد برای ۲ الی ۳ نفر هست)

سنیه مرغ ( شما می تونید سینه و ران مرغ استفاده کنید من خودم برای جوجه کباب سینه مرغ رو ترجیح می دم ) نیم کیلو

پیاز یک عدد

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

فلفل دلمه ای یک عدد ( فلفل دلمه ای می تونه ترکیبی از رنگهای مختلف باشه بستگی به خودتون داره )

روغن  ۴ قاشق غذاخوری ( از این مقدار روغن سه قاشق برای سرخ کردن استفاده می شه و یک قاشق داخل مواد جوجه کباب ریخته می شه )

زعفران یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سبز به مقدار لازم

گوجه فرنگی ریز و لیمو ترش برای تزیین

 نمک و فلفل به مقدار لازم

چوبهای مخصوص کباب

طرز تهیه :

اگه کیفیت عکسها خیلی خوب نیست به بزرگی خودتون ببخشید چون همون اول کار برق خونمون قطع شد ولی از آنجایی من به این سادگی تسلیم نمی شم پس با فلاش دوربین کارمو راه انداختم .

* پیاز رو رنده می کنیم .

 * مرغ ها رو  خرد می کنیم و می شوریم و به مواد قبل اضافه می کنیم ( بهتره تیکه های مرغ خیلی درشت نباشه که بتونیم توی هر سیخ چهار تا دونه داشته باشیم ).

 * زعفران رو با کمی آبجوش حل کرده و به مواد فوق اضافه می کنیم .

*  آبلیمو و نمک و فلفل و یک قاشق روغن رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم .

* این مخلوط رو داخل یه ظرف دربسته قرار داده و چند ساعت داخل یخچال بذارید ( من معمولا" اجازه می دم جوجه ها تقریبا"  ۲۴ ساعت توی این سس بمونه ولی اگه شما وقت یه همچین کاری رو ندارید لااقل ۴ ساعت بذارید جوجه ها توی سس بمونه ) .

* نکته : می تونید مقدار موادتون رو بیشتر کنید و بعد از اینکه همه این مراحلی که گفته شد رو انجام دادید این مواد رو بسته به وعده های غذایی تون تقسیم کنید و داخل نایلون فریزر گذاشته و فریز کنید و هر وقت دلتون جوجه کباب خواست در عرض سه سوت جوجه کبابتون آماده می شه ( اینها شگردهای کارمندهای تنبلی مثل من هستش ) .

* فلفل دلمه تون رو خرد کنید .

* جوجه ها رو به سیخ بکشید و یک در میان بین شون فلفل دلمه ای بذارید .

* می تونید چند تا دونه فلفل سبز هم بینشون قرار بدین .

* سه قاشق روغن توی ماهیتابه بریزید .

* سیخ ها رو داخل ماهیتابه بچینید .

* سعی کنید از ماهیتابه بزرگ استفاده کنید که سیخ ها توش جا بگیره ( اگه سیخها بزرگ بودن می تونید یه کوچولو از طول اونا رو بشکونید ) .

* در ماهیتابه رو بذارید ( حالا اگه ماهیتابه دردار نداشتین سریع دنبال بهونه نگردین که نمی تونم درست کنم چون ماهیتابه دردار ندارم .بعضی وقتها قابلمه ها بهترین ماهیتابه هستن ).

* اجازه بدین با حرارت کم و یکنواخت جوجه ها بپزند در مراحل آخر برای سرخ شدن یه کم شعله رو زیاد کنید و حواستون باشه که جوجه های خوشمزه نسوزن .

 با تشکر از مامان عزیزم 

در قسمت بعد خواهید دید :




نوشته شده در تاريخ شنبه 1389/11/30 توسط بهار


 

شارژ ایرانسل

اخبار سینما

خرید پستی

شادشاپ

فروشگاه اينترنتي ايران آرنا

دانلود

دانلود

Free counters! 6:39 PM