بهارسایت

جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید :سفره هفت سین شکلاتی




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1390/12/24 توسط بهار



جهت مشاهده دستور روی لینک کلیک کنید : بیسکویت وی دی




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/11/08 توسط بهار



جهت دیدن این دستور اینجا کلیک کنید :کرم شانتی




نوشته شده در تاريخ جمعه 1390/07/22 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

و اما چندین وقت بود دلم می خواست یه تزیین خوشگل برای خرما بذارم . پس اینو تقدیم می کنم به همه شما عزیزان ، امیدوارم سفره های افطاری تون رو رنگین تر کنه .

مواد لازم :

خرما یک بسته

گردو به مقدار لازم

مواد لازم جهت خمیر :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۴/۱ ( یک چهارم ) پیمانه

نمک ۸/۱ ( یک هشتم ) ق چ

رنگ یا زعفران دم کرده ( در صورت دلخواه )

آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد

شربت بار ( طرز تهیه شربت بار را می تونید از اینجا ببینید )

مروارید خوراکی ( جهت تهیه انواع مرواریدهای خوراکی اینجا کلیک کنید )

طرز تهیه :

* ابتدا هسته خرما رو بگیرید طوریکه خرما آسیب نبیند .

* سپس داخل اون گردو قرار بدین . خرما برای مرحله تزیین آماده هست .

* شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .

* کم کم آرد اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید طوری که خمیر به دست نچسبد ( اضافه کردن بیش از حد آرد بافت لطیف خمیر رو از بین می بره ) .

نکته : این خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد .

* روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید .

* خمیر رو با ضخامت نیم سانتیمتر برش بدین . بعد با توجه به قطر خرما خمیر رو ببرید .

* سپس به این صورت دور خرما بپیچید .

* با قالب گل مینای کوچک روی خمیر قالب می زنیم .( جهت خرید قالب گل مینا کلیک کنید )

* بعد به این صورت از قالب جدا کرده و روی خرما قرار می دهیم ( اگه خمیر این گلها رو رنگی کنید خیلی بهتره ، اونموقعی که من این خرماها رو کار می کردم ساعت ۴ صبح بود . به من حق بدین که نتونستم اینکارو انجام بدم ) .

* همه خرماها رو درون سینی می چینیم و سپس داخل فر می ذاریم . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .

* بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت ۴ - ۳ دقیقه قرار می دیم .

*  و بعد روی صافی می ذاریم تا شربت اضافی اون خارج بشه ( البته خیلی شربت جذب نمی کنه ) .

* به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم و روی هر کدوم از اونا یه دونه مروارید خوراکی قرار می دیم .

* برای قشنگ تر شدن خرماها می تونید روش اکلیل خوراکی هم بپاشید .

* اینهم از خرماهای خوشگل ما  :




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1390/05/26 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

همه شما دوستان طرز تهیه سالاد الویه رو بلد هستید ( البته برای اینکه آرشیو سایتمون کامل بشه حتما در آینده طرز تهیه اونو خواهم گذاشت ) جز سالادهای معروفی هست که در اکثر مهمونی های عصرانه یه گوشه از میز رو اشغال می کنه . 

فرض کنید همین سالاد الویه رو داخل یه پیرکس بریزید و درنهایت با دو سه تا خیار شور و نخودفرنگی تزیین کنید .حالا یه ذره از ذهنتون کمک بگیرید و تجسمتون رو تقویت کنید : همین سالاد الویه رو به شکل یه کلبه چوبی کوچیک با یه حیاط سبز و گلهای رنگی که اطراف کلبه رو گرفتن ، فرض کنید . نه ! نه ! لزومی نداره خیلی ذهنتون رو مشغول کنید ، عکس بالا رو ببینید . به نظر شما بین این دو سالاد فرقی نیست . وقتی این سالاد رو برای سرو رو میز می ذارید ، می دونید چقدر برای مهمانها چشم نواز هست . پس به همین راحتی می تونید سالاد الویه هاتون رو خوشگل کنید و تنوعی به سالادها بدید.

مواد لازم :

سالاد الویه

پوره سیب زمینی ( طرز تهیه پوره سیب زمینی را می توانید در این لینک ببینید )

نان تست بزرگ ۵ عدد

چوب شور

پالت

قیف و ماسوره ( در این لینک می توانید طریقه آماده کردن قیف و ماسوره را ببینید )  

طرز تهیه :

* زیر اولین نان تست به اندازه یک قاشق پوره سیب زمینی بریزید و نان تست رو کمی فشار بدین تا موقع تزیین ، نان تست حرکت نکنه .

* سالاد الویه رو روی نان تست بریزید و بهش فرم بدین . احتمالا لازم باشه یه دستکش دستتون کنید و از دستهاتون کمک بگیرید . بهتره ارتفاع سالادتون از نان کمی بیشتر باشه .

* به همین طریق تمام لایه ها رو روی هم بچینید و شکل کلبه اولیه رو بسازید .

* سپس داخل قیف مقداری پوره بریزید . برای غذاها بهتره قیف جداگانه ای تهیه کنید یا از قیفهای یکبار مصرف استفاده کنید .

* نکته : بهتره ماسوره ای استفاده کنید که سر آن گرد و بزرگ باشه تا براحتی بتونید دورتادور کلبه رو با پوره پوشش بدین .

* دورتادور کلبه رو با پوره بپوشونید . احتمالا بتونید با قاشق هم اینکارو انجام بدین ولی با قیف و ماسوره راحت تره .

* با یه پالت که قبلا کمی چرب کردید ، دور تا دور کلبه رو صاف کنید .

نکته : یادتون نره پالت رو چربش کنید وگرنه سالاد به پالت می چسبه ( بعدا نگید که این نکته رو نگفته بودم ) .

* حالا با استفاده از چوب شورها روی کلبه سقف و در و پنجره بسازید .

* دیدید چقدر راحت بود .

 * می تونید از نارگیل رنگ شده و یا پودر پسته بعنوان چمن های دور کلبه استفاده کنید . و در نهایت چند تا دونه شکوفه روی چمن برای قشنگی قرار بدین .

* بهتره چوب شورها رو همون موقع که می خواید سالاد رو سرو کنید روی کلبه بچینید چون چوب شورها بمرور در اثر رطوبت سالاد ، خم می شن ( من تا بخوام محل عکاسی رو آماده کنم و کمی به آرتین کوچولو غذا بدم همونطوری که توی عکس مشخصه چوبها کمی انحراف پیدا کردن ) .




نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1390/05/11 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

یکی از روشهای دیگه که می شه خامه فرم گرفته بدست آورد ، استفاده از خامه های فریزری یا یخ زده هست . برای فرم دادن به این خامه نیاز به افزودن مواد دیگه ای نیست . فقط با هم زدن می تونید به خامه فرم بدید .

کارخانه های مختلفی هم این نوع خامه رو تولید می کنن از جمله پاک ،  کاله ، کولاک و پرستوک .

شرایط نگهداریش هم که از اسمش مشخصه ، بایستی همیشه در فریزر نگهداری بشه و هر وقت نیاز به خامه داشتید یه مقدار از اون رو برمی دارید و فرم می دهید .

 طرز تهیه :

* ابتدا به همون اندازه ای که خامه نیاز دارید ، جدا کرده و داخل ظرفی بریزید و در دمای محیط قرار بدین .

* بقیه خامه رو دوباره در فریزر نگهداری کنید .

* اجازه بدین خامه کمی نرم شده و حالت خمیری شود ، سفتی اون تقریبا شبیه بستنی بشه .

* الان دیگه وقتشه که هم بزنید .

* بعد با دور متوسط همزن به مدت  ۸ الی ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامه کاملا حجم پیدا کنه و در ضمن جای پره های همزن روی خامه بمونه و وقتی سر همزن رو عمود بر خامه به سمت بالا می کشید مثل قندیل برعکس بشه .

* الان دیگه خامه فرم گرفته و آماده هست .

* نکته : با توجه به اینکه مزه این خامه کمی متفاوت هست بخاطر همون من ترجیح می دم کمی وانیل اضافه کنم .




نوشته شده در تاريخ پنجشنبه 1390/03/26 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

خیلی تزیینات قشنگی می شه با حلوا انجام داد . توی این قسمت می خوام به سه روش حلوا رو تزیین کنم . پس لطفا" با من همراه بشید :

تزیین حلوا روش اول :

مواد لازم :

حلوا ( برای تهیه حلوا اینجا و اینجا رو ببینید )

نان میکادو ۱ عدد

شکلات

کره ( نسبت کره با شکلات یک چهارم ۴/۱ هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید )

* نکته : برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه .

* نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ).

* نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه .

* مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه .

 * با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار حلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین .

* شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید .

* با یه قاشق از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید .

* حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا" سفت بشه .

* با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین . 

 

* بعد با کاردک یا کفگیر حلوا رو به سینی منتقل کنید .

 


تزیین حلوا روش دوم :

مواد لازم :

حلوا ( برای تهیه حلوا اینجا و اینجا رو ببینید )

نان میکادو ۶ عدد

شکلات قهوه ای

کره ( نسبت کره با شکلات یک چهارم ۴/۱ هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید )

شکلات سفید

 * نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ) .

* نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین .

* مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲ میلیمتر باشه ، کافیه .

* دوباره روش نان میکادو می ذاریم و حلوا میریزیم و با پالت روشو صاف می کنیم .

* این مرحله رو تا زمانیکه نان میکادو ششمی تموم بشه انجام می دیم .

* برای اینکه بتونم حلوا رو داخل یخچال بذارم مجبور شدم با روش زیر اونو به یه سطح صاف منتقل کرده و بعدا" توی یخچال قرار بدم ( چاقو و پالت رو زیر حلوا قرار دادم بعد روی سطح صافی برگردوندم .البته بهتره شما از همون اول روی یه سینی صاف اینکار رو انجام بدین ).

*در مرحله آخر بجای حلوا شکلات می ریزیم . شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید .

* بعد با کمک قاشق روی نان میکادو می ریزیم و پخش می کنیم . اگه دوست داشتین می تونید پودر پسته یا پودر نارگیل یا شکلات رنگ متضاد بریزید و حلوا رو با همون نایلونش بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید .

* با یه چاقوی تیز حلواتون رو مثل میکادو برش بدین .


تزیین حلوا روش سوم :

 

مواد لازم :

حلوا ( برای تهیه حلوا اینجا و اینجا رو ببینید )

کپسول

ماسوره و قیف

* این روش از همه راحت تر هست . حلوا رو داخل قیف بریزید .

* داخل کپسول شکوفه های خوشگل درست کنید.

 * می تونید روش پودر پسته یا پودر نارگیل بپاشید .

 

سوال قسمت بعد : به نظر شما کدام گزینه درست نیست ؟   چه سوال سختیه !

۱ - نان خامه ای

۲ - نان خامه ای

۳ - نان خامه ای

۴ - هیچکدام

 


عکسهای شما هنرمندان :




نوشته شده در تاريخ پنجشنبه 1390/02/22 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

خوب این هم یه تزیین دیگه برای کاپ کیک های ولنتاین .

مواد لازم :

خامه فرم گرفته به رنگ سفید و صورتی یا هر رنگ دیگه ای که دوست دارید ( برای تهیه خامه فرم گرفته لطفا" اینجا و اینجا رو ببینید )

کاپ کیک با دنت توت فرنگی ( برای تهیه کاپ کیک لطفا" اینجا رو ببینید )

قیف و ماسوره برای تزیین ( برای طریقه کار با قیف و ماسوره لطفا" اینجا رو ببینید )

* فکر کنم شکلها گویا باشن تنها موردی که باید خدمتتون بگم شماره ماسوره هست که برای این تزیین از شماره ۱۹۵ ویلتون استفاده کردم )

* برای این تزیین هم از ماسوره شماره 2C استفاده کردم .معمولا برای تزیین کاپ کیک از ماسوره بزرگ استفاده می شه .

* بعد هم از این قلب های خوراکی خوشگل روش گذاشتم .

* دوباره با همون ماسوره 2C کار کردم .

* و این هم از کاپ کیک های خوشگل :                                

                                 ولنتاین مبارک

 




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1389/11/25 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

کلی دستور در مورد ولنتاین می خواستم قرار بدم ولی ...

 مواد لازم :

کاپ کیک به تعداد دلخواه ( لطفا" طرز تهیه کاپ کیک با دنت توت فرنگی رو از اینجا ببینید )

خمیر فوندانت با رنگهای سفید-قرمز-صورتی یا هر رنگ دیگه ای که دوست داشتید ( لطفا" طرز تهیه خمیر فوندانت رو از اینجا ببینید )

قالب به شکل گرد و قلب

وردنه

* بهتره یه کاغذ روغنی روی میز کارتون بچسبونید و روی اون کار کنید .

* روی کاغذ روغنی حتما" پودر قند بپاشید که خمیر به کاغذ روغنی نچسبه .

 * خمیر فوندانت رو با وردنه باز کنید. اگه سفت هست می تونید چند ثانیه داخل مکروفر بذارید تا نرم تر بشه ( لطفا" این عکس رو با دقت نگاه نکنید چون من تنبلی کردم و زیر فوندانت پودر قند نپاشیدم اثرات چسبیدن خمیر به کاغذ روغنی هم مشخصه ) .

* با یه قالب استوانه ای به اندازه قطر کاپ کیک ها خمیر رو قالب بزنید ( اگه قالب به شکل گرد یا قلب ندارید می تونید یه کاغذ به شکل مورد نظر ببرید و روی خمیر قرار بدین بعد با چاقو یا قیچی اونو برش بدین ).

* خمیر رو روی کاپ کیک قرار بدین اگه به سطح کیک نچسبید می تونید روی کاپ کیک یه ذره خامه بزنید یا اینکه پشت خمیر رو یه کوچولو آب بزنید .

* مجددا" یه خمیر با رنگ متفاوتی رو با وردنه باز کنید و با یه قالب به شکل قلب قالب بزنید .

* نکته : ممکنه وقتی خمیر رو قالب می زنید لبه های اون مثل شکل زیر نا مرتب باشه . برای اینکه شکلتون قشنگ تر بشه می تونید با انگشتتون به اونا فرم بدین و صاف تر کنید .

* با یه قلمو یا حتی نوک انگشتتون کمی آب به پشت خمیر سفید رنگ بزنید تا حالت چسبنده داشته باشه بعد اونو روی خمیر قرمز بچسبونید . 

* همونطوری که در شکل پایین می بینید ممکنه اثرات پودر قند روی سطح خمیر ها بمونه . می تونید از روغن مایع یا روغن زیتون یا گلیسیرین استفاده کنید و با کمک قلمو روی خمیر بزنید .

 * می بینید چقدر براق تر می شه .

                           

                           ولنتاین مبارک

                         

 

 




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1389/11/25 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

برای اینکه بتونیم روی کیک یا دسر یا نوشیدنی مون تزیین قشنگی انجام بدیم لازمه که از قیف و ماسوره استفاده کنیم . طریقه سوار کردن ماسوره روی قیف خیلی راحته و مطمئنا" از پسش بر می آید . پس اگه دوست دارین از اونا استفاده کنید با من همراه باشید .

چیزهایی که لازمه بخرید انواع ماسوره ، کاپلر ( نر و مادگی پلاستیکی واسط بین ماسوره و قیف ) ، قیف پارچه ای .

ماسوره ها به دو صورت هستن : ماسوره کوچیک و ماسوره بزرگ . معمولا" ماسوره های کوچیک بیشتر استفاده می شه ولی خوب بعضی جاها مثل تزیین کاپ کیک ها لازمه از ماسوره بزرگ استفاده کنیم . برای ماسوره کوچیک و بزرگ باید کاپلر و قیف جدا گانه بخرید . کاپلرها در دو سایز بزرگ و کوچیک وجود دارن و قیف پارچه ای رو هم دو تا بخرید و یکی رو برای ماسوره کوچیک و دیگری رو برای ماسوره بزرگ برش بدین .

* ابتدا کاپلر رو داخل قیف قرار بدین ( به دو تصویر پایین توجه کنید ) .

* انتهای رزوه های کاپلر رو با خودکار علامت بزنید ( بعضی طوری برش می دن که بعدا" قسمت رزوه های کاپلر از قیف بیرون می زنه ولی من شرط احتیاط رو رعایت می کنم و اینکارو انجام نمی دم چون ممکنه سر قیف کمی گشادتر بشه و کاپلر از قیف جدا بشه ) .

* بعد کاپلر رو در بیارید و از جاییکه علامت زدین قیف رو ببرید ( این کار باید برای کاپلر سایز کوچیک و بزرگ انجام بشه ) پس در واقع دو تا قیف برای دو ماسوره کوچیک و بزرگ خواهیم داشت .

* دقیقا" به همون صورتیکه توی تصویر پایین می بینید ماسوره و قیف و کاپلر روی هم سوار می شن .

 * به همین راحتی آماده شد . حالا اگه خواستین ماسوره رو عوض کنید دقیقا" مطابق شکل بالا کاپلر رو بپیچونید تا باز بشه بعد ماسوره رو در بیارید و ماسوره دیگه رو جایگزین کنید و دوباره بپیچونید تا بسته بشه .

* نکته : برای ماسوره های بزرگ می تونید ماسوره رو مستقیم داخل قیف بذارید بدون کاپلر ( مثل شکل پایین ) ولی ایرادی که داره اینه که اگه بخواید ماسوره رو عوض کنید باید خامه کل قیف رو خالی کنید و ماسوره دیگه ای رو جایگزین کنید .

* لبه های قیف رو به بیرون برگردونید و با خامه یا کرم داخل اونو پر کنید .

* اگه پارچه قیفتون برزنتی باشه حرارت دست خیلی راحت به اون منتقل نمی شه ولی اگه از پارچه معمولی یا نایون های یه بار مصرف باشه حرارت دست سریع به اون منتقل می شه پس باید کمی سرعتتون رو زیاد کنید .

* انتهای قیف رو گیره بزنید یا بپیچونید و خامه رو به سمت جلو هدایت بدین تا زمانیکه مطمئن بشین هوایی درون خامه وجود نداره و خامه بطور بکنواخت از ماسوره خارج می شه .




نوشته شده در تاريخ جمعه 1389/11/22 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

شانتی پک و ویپک تولید شرکت پوراتوس بلژیک هست بنظر من مناسب ترین خامه برای هر نوع تزیینیه . شیرینی و طعم این خامه خیلی ملایم بوده و در عین حال خیلی سبک هست . نگهداری و درست کردن این خامه خیلی راحته و بدرد کسانی می خوره که تا حالا از ترس خامه فرم گرفته هیچوقت سراغ تزیین کیک با خامه نمی رفتن .

پس برای امتحان هم که شده ( حتی اگه خراب هم بشه که مطمئنم نمی شه ) یه بار این خامه رو بخرید و باهاش کیکتون رو تزیین کنید . یعنی با وجود این خامه دیگه هیچ وقت سراغ خامه های دیگه نخواهید رفت .

حالا این ویپک و شانتی پک چه فرقی با هم دارن من نتونستم کشف کنم چون همه چی شون عین هم بود و اینکه اگه جفتشون هم یکی هستن پس چرا دو اسم متفاوت گذاشتن هم دومین سوالم هستش . بهر حال هر کدوم از اینا رو پیدا کردین فرقی نداره می تونید با خیال راحت بخرین و استفاده کنید . 

 * طریقه نگهداری و استفاده این خامه به این صورته :

- قبل از استفاده از این محصول ، می تونید اونو در دمای ۲ الی ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری کنید .

- هنگامی که می خواید ازش استفاده کنید لازمه که ۱۲ ساعت در دمای ۵ الی ۸ درجه باشه ( یعنی ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، اونو داخل یخچال بذارید ) .

- با دور متوسط همزن هم زده بشه ( البته من بخاطر تنبلی با دور تند هم زدم و مشکلی هم پیش نیومد شاید هم دور تند همزن من برابر با دور متوسط همزن اونا هستش  ) .

- این نکته رو هم فروشنده گفت : همه پک کامل باید با همزن هم زده بشه بعد اگه مقداری از اون اضافه اومد داخل فریزر بذارید برای استفاده بعدی تون ( که در استفاده بعدی مجددا" باید کمی با همزن هم زده بشه ) .

 * پک کامل خامه رو داخل یه کاسه بریزید و شروع کنید به هم زدن با دستگاه همزن تا زمانیکه جای پره های همزن روی خامه بمونه  ( غلظتش عین سر شیر می مونه ) .

 * بعد از ۴ دقیقه به این شکل در می آد .

* بعد از ۷ دقیقه خامه آماده هست ( این هم از جای پره های همزن که کاملا" روی خامه مونده ) .

* اگه بخواید یه مقدار از خامه رو رنگ کنید ، بعد از اینکه خامه تون فرم گرفت با خلال دندون بهش رنگ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا به رنگی که می خواید برسید ( رنگ های ژله ای ویلتون برای اینکار خیلی خوب جواب می دن ) .

 

 

 * این هم عکس کیکی که کلا" با این خامه تزیین و خامه کشی شده .

 


نوشته شده در تاريخ جمعه 1389/11/22 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

یه راه دیگه برای داشتن خامه فرم گرفته استفاده از پودر خامه هست . یکی از مزیت های این خامه اینه که می تونید توی خونه همیشه یه بسته ذخیره کنید تا هر وقت نیاز به تزیین داشتید در عرض ۶ دقیقه خامه فرم گرفته بهتون بده . خوب از معایب اون هم اینه که بعضی ها مزه اونو دوست ندارن . البته من با اضافه کردن کمی وانیل طعم اونو بهتر کردم .

این خامه شاید برای تزیین کل یه کیک  خیلی خامه سبکی نباشه ولی باز هم بسته به ذائقه افراد داره و بد نیست هر کسی برای یه بار هم که شده اونو امتحان کنه تا ببینه مورد پسندش هست یا نه ؟

پیشنهاد خود من استفاده این خامه برای تزیین نوشیدنی ها و دسرها و وسط کیک ها هست .

مواد لازم :

پودر خامه ۵۰ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

شیر ۱۵۰ میلی لیتر 

وانیل نصف قاشق چایخوری

* برای این خامه کلا" این فرمول رو حفظ کنید ۱۱۳ . خوب مفهوم این چیه ؟ یعنی یک برابر پودر قند یک برابر خامه و سه برابر شیر حالا به هر مقدار که دوست داشتین می تونید خامه درست کنید . با این مقدار مواد می تونید ۸-۶ کاپ کیک رو تزیین کنید .

* همه مواد رو داخل کاسه بریزید و با دور تند همزن شروع کنید به هم زدن تا زمانیکه جای پره های همزن روی خامه بمونه ( این زمان برای من ۶ دقیقه بود ) .

* خامه بعد از دو دقیقه این شکلی شده .

* خامه بعد از چهار دقیقه به این شکل در اومده ( همونطوری که می بینید کم کم جای پره های همزن روی خامه مشخص می شه .

* و این هم خامه فرم گرفته بعد از ۶ دقیقه ( ببینید چقدر خوشگل جای پره ها روی خامه مونده . خامه شما هم باید به یه همچین حالتی برسه ) .

* و اما اگه بخواید یه مقدار از خامه رو رنگ کنید خیلی راحت بعد از اینکه خامه تون فرم گرفت با خلال دندون بهش رنگ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا به رنگی که می خواید برسید ( رنگ های ژله ای ویلتون برای اینکار خیلی خوب جواب می دن ) .

* یه نکته ای رو که من همیشه رعایت می کنم اینه که هر وقت فاصله کوتاهی بین دو تزیینم بیفته ( مثلا" ۵ دقیقه ) خامه رو سریع داخل یخچال می ذارم ( حتی با قیف ) اینجوری فرم خامه تون حفظ می شه .

* نکته : چون درست کردن این خامه خیلی راحت هست و نگهداری اون بصورت پودر به مراتب راحت تر از نگهداری فریز شده اون هست پس همیشه با توجه به نیازتون خامه درست کنید تا مجبور نشید اونو توی فریزر بذارید .

* و این هم تزیین یه کاپ کیک . ببینید چقدر راحت می شه با این خامه کارهای تزیینی انجام داد .




نوشته شده در تاريخ جمعه 1389/11/22 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

اول مي خواستم كل مبحث خامه رو يكجا توضيح بدم ولي بعدا" منصرف شدم . چون براي لينك دادن بقيه كارهام جدا از هم باشن بهتره . بخاطر همين امروز از ساده ترين نوع خامه شروع كردم احتمال زياد اكثر شما دوستان با اين خامه آشنا هستين ولي خوب ضرري نداره يه مرور كوتاهي با هم در مورد اين خامه و نكات اون داشته باشيم .

* براي اين خامه هر كسي يه نظري در مورد نگهداري اون داره و با هر فروشنده اي كه صحبت كردم يه نظري داشت ولي من احتياط رو رعايت كرده و توي يخچال نگهداري مي كنم و تا حالا مشكلي پيش نيومده .

* نكته اي كه رعايت اون خيلي مهمه اينه كه هر بار بعد از استفاده قسمت بالاي اونو بشوريد . همونطوري كه توي شكل ديده مي شه اين قسمت رو مي شه كمي جدا كرده و زير شير آب شست . دليل اينكار اينه كه اگه شسته نشه بمرور خامه بيرون از قسمت اسپري خراب مي شه .

* توي شكل نشون داده چه جوري مي تونيد سر اسپري رو بشوريد .

* استفاده از اين خامه راحت ترين و بدون دردسرترين نوع خامه هست . خيلي راحت قسمت برجستگي كه براي اسپري كردن خامه هست فشار بدين و خامه روي سطح بصورت فرم گرفته اسپري مي شه .

* همونطوري كه مي بينيد در عرض كمتر از ده ثانيه مي تونيد هر شيريني يا كيك يا دسري رو با اين خامه تزيين كنيد ( البته از اين قشنگ تر هم مي شه كار كرد ولي چون من با دست ديگه داشتم عكس مينداختم نمي تونستم خيلي روي تزيين تمركز كنم ) .

* خوب اين خامه براي تزيين خيلي راحت و بدون دردسره ولي به همون اندازه هم ايراد داره . يكي از بزرگترين ايرادات اين خامه زود آب شدن اون هست من عكس پاييني رو براي اين قرار دادم كه ببينيد در عرض 6-5 دقيقه چه جوري خامه داره آب مي شه . پس اگه خواستين براي مهموني استفاده كنيد بايد اين زمان رو در نظر بگيريد و اگه قرار بين سرو و خوردن كيك يا دسر مورد نظر فاصله بيفته اصلا" اين خامه توصيه نمي شه .

* يه نكته ديگه اي هم كه اين خامه داره طعم و مزه اون هست . متاسفانه يا ذائقه من با اين خامه سازگار نيست يا واقعا" طعم خيلي جالبي نداره . يه كم هم حالت كف مانند داره .

* دوست داشتم در اين مبحث نكات مثبت و منفي اين خامه رو بيان كنم و اميدوارم بدردتون بخوره  .




نوشته شده در تاريخ پنجشنبه 1389/11/21 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

سالاد ماکارونی قالبی

مواد لازم :

قالب ژله

نایلون فریزر

ماست چکیده

زعفران

آب لبو ( جهت طرز تهیه آب لبو و طریقه نگهداری اون لطفا" به این قسمت مراجعه کنید )

انواع ماسوره  

 

* ابتدا یه نایلون فریزر رو از وسط برش داده و نایلون رو باز کنید ( الان شما یه نایلون فریزر یه لا دارید که بزرگتر از نایلون قبلی تون هست ) 

* نایلون رو داخل قالب طوری قرار دهید که کاملا" سطح داخلی قالب رو بگیره ( امتحان کنید خیلی راحته ) .

* مواد سالاد ماکارونی رو داخل قالب بریزید و  فشار دهید . ( لازم بذکر هست که اگه سس مایونز سالاد رو کم بریزید ممکنه بعد از در آوردن از قالب فرم قالب رو نگیره )

* بعد با یه نایلون یا ظرف روی سالاد رو بپوشونید و بمدت ۱ روز داخل یخچال بذارید .

 

 

* سالاد رو در ظرف مورد نظر جهت سرو بر گردونید و نایلون اطراف سالاد رو خیلی آرام در بیارید .

* ماست چکیده رو به دو قسمت تقسیم کنید بعد با زعفران آبکرده و آب لبو مخلوط کنید .

* هر کدام از رنگها رو داخل ماسوره بریزید و روی سالادتون رو تزیین کنید .

نکته ۱ : بهتره آب لبو غلیظ و زعفران آبکرده پررنگ باشه تا ماست چکیده فرم خودش رو از دست نده .

نکته ۲ :برای تهیه ماست چکیده می تونید از ماست با چربی بالا استفاده کنید و به این ترتیب ماست چکیده درست کنید :

 پارچه سفید تمیزی در نظر بگیرید بعد ماست رو داخل اون بریزید و روشو با همون پارچه بپوشونید طوری که ماست به بیرون هدایت نشه . بعد داخل آبکش بذارید و زیر آبکش یه ظرف قرار بدین . برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید روی پارچه سفید یه جسم سنگین بذارید.

مواد لازم برای تزیین سالاد ماکارونی :

فلفل دلمه ای از تمام رنگها

قالب شیرینی

* اول سر فلفل دلمه ای ها رو ببرید بعد به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و در نهایت با قالب اونارو قالب بزنید . اگه فلفل دلمه ایها پلاسیده باشه بهتر هم هست .

 * سالادتون رو با شکوفه های رنگی تزیین کنید .




نوشته شده در تاريخ شنبه 1389/10/04 توسط بهار


 

شارژ ایرانسل

اخبار سینما

خرید پستی

شادشاپ

فروشگاه اينترنتي ايران آرنا

دانلود

دانلود

Free counters! 6:39 PM