X
تبلیغات
بهارسایت
بهارسایت

 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

و اما چندین وقت بود دلم می خواست یه تزیین خوشگل برای خرما بذارم . پس اینو تقدیم می کنم به همه شما عزیزان ، امیدوارم سفره های افطاری تون رو رنگین تر کنه .

مواد لازم :

خرما یک بسته

گردو به مقدار لازم

مواد لازم جهت خمیر :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۴/۱ ( یک چهارم ) پیمانه

نمک ۸/۱ ( یک هشتم ) ق چ

رنگ یا زعفران دم کرده ( در صورت دلخواه )

آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد

شربت بار ( طرز تهیه شربت بار را می تونید از اینجا ببینید )

مروارید خوراکی ( جهت تهیه انواع مرواریدهای خوراکی اینجا کلیک کنید )

طرز تهیه :

* ابتدا هسته خرما رو بگیرید طوریکه خرما آسیب نبیند .

* سپس داخل اون گردو قرار بدین . خرما برای مرحله تزیین آماده هست .

* شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .

* کم کم آرد اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید طوری که خمیر به دست نچسبد ( اضافه کردن بیش از حد آرد بافت لطیف خمیر رو از بین می بره ) .

نکته : این خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد .

* روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید .

* خمیر رو با ضخامت نیم سانتیمتر برش بدین . بعد با توجه به قطر خرما خمیر رو ببرید .

* سپس به این صورت دور خرما بپیچید .

* با قالب گل مینای کوچک روی خمیر قالب می زنیم .( جهت خرید قالب گل مینا کلیک کنید )

* بعد به این صورت از قالب جدا کرده و روی خرما قرار می دهیم ( اگه خمیر این گلها رو رنگی کنید خیلی بهتره ، اونموقعی که من این خرماها رو کار می کردم ساعت ۴ صبح بود . به من حق بدین که نتونستم اینکارو انجام بدم ) .

* همه خرماها رو درون سینی می چینیم و سپس داخل فر می ذاریم . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .

* بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت ۴ - ۳ دقیقه قرار می دیم .

*  و بعد روی صافی می ذاریم تا شربت اضافی اون خارج بشه ( البته خیلی شربت جذب نمی کنه ) .

* به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم و روی هر کدوم از اونا یه دونه مروارید خوراکی قرار می دیم .

* برای قشنگ تر شدن خرماها می تونید روش اکلیل خوراکی هم بپاشید .

* اینهم از خرماهای خوشگل ما  :




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1390/05/26 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و ... که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره . 

 در دستورات مربوطه حتما در مورد غلظت شکر صحبت خواهد شد .

مواد لازم :

شکر ۵/۲ ( دو و نیم ) پیمانه

آب ۱ پیمانه

گلاب ۴/۱ ( یک چهارم ) پیمانه

آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۸/۱ ( یک هشتم ) قاشق چایخوری

زعفران دم کرده ۲ ق س

 

طرز تهیه :

* ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم ( حتما حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد غل غل بجوشه ) قرار بدین . تا زمانیکه شکر کاملا حل بشه ، تقریبا ۱۰ دقیقه .

* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ - ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه .

* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی !  ) اونو هم بزنید .

* با یه قلمو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعدا" داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن می شه .

* آبلیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید . شربت بار آماده هست .

* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده شده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود ، شما می توانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپخوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط کنید .




نوشته شده در تاريخ چهارشنبه 1390/05/26 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

توپکهای هویج برای ماه رمضان و مهمونیهای عصرانه و تولد بچه ها خیلی مناسبن . حتی تو فصل مدرسه می تونید از اینا درست کنید و برای میان وعده بچه ها در نظر بگیرید .

مواد لازم : ( با این مقدار تقریبا ۲۵ عدد توپک خواهید داشت )

هویج ۲۵۰ گرم یا سه عدد

شکر نصف پیمانه

بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم

گردوی خرد شده نصف پیمانه

دارچین ۱ قاشق مرباخوری ( اگه دارچین دوست ندارید ، می تونید حذفش کنید )

پسته پودر شده نصف پیمانه

نارگیل پودر شده نصف پیمانه

طرز تهیه :

* ابتدا هویج رو پوست کنده و با مقداری آب بپزید . آب در حدی که سطح هویجها رو بپوشونه، کافی هست .

* سپس هویجها رو به هر روشی که دوست دارید خرد کنید . می تونید از رنده ریز استفاده کنید ( من از غذاساز استفاده کردم ).

* بعد داخل قابلمه ریخته و شکر هم اضافه کرده و ۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید . در حین پختن بایستی هم بزنید .

* بعد از اتمام پخت ، اجازه بدین خنک بشه (توی این فاصله که هویج می خواد خنک شه شما می تونید بیسکویت و گردو و پسته رو پودر کنید ) .

* اول بیسکویت رو پودر می کنیم ( نیاز به ترازو ندارید ؛ این بیسکویت ۱۲۷ گرم هست اگه ۴ تا دونه از اونو برداریم ۱۰۰ گرم خواهد شد) .

* بعد گردو و پسته رو هم خرد می کنیم .

* بعد بیسکویت و دارچین و گردو رو به مخلوط هویج و شکر اضافه کنید .

* از این مخلوط گلوله هایی که از فندق بزرگترن برداشته و داخل پسته و نارگیل یا ترافل رنگی و ... غلت بدین .

منبع : http://www.turkishfoodandrecipes.com/2010/08/carrot-balls-havuclu-toplar.html




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/05/22 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

 همانطوری که در مبحث شله زرد گفتم ، دلم می خواست که یه تزیین خوشگل برای شله زرد داشته باشم و بالاخره ایده آفتابگردان به ذهنم خطور کرد ؛ بنظرم گلهای آفتابگردان با رنگ شله زرد کاملا همخونی داره .

مزه این شله زرد قالبی با شله زردهای عادی فرق نداره فقط کمی سفت تر هست ، بخاطراینکه بتونه شکل قالب رو بگیره . البته همونطوری که خودتون هم می دونید بعضی وقتها همین شله زردهای عادی خودمون هم بصورت قالبی برمی گردن ولی ممکنه ۱۰۰٪ این اتفاق نیفته و کار خراب بشه برای همین مجبوریم کمی از ژلاتین استفاده کنیم تا شله زرد بصورت قالبی دربیاد . 

مواد لازم :

شله زرد ۷ لیوان ( طرز تهیه شله زرد رو می تونید از اینجا ببینید )

پودر ژلاتین ۲ ق س

وانیل ۱ ق م

آب به مقداری که پودر ژلاتین را در آن حل کنیم

قالب آفتابگردان 

دارچین به مقدار لازم

خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه :

* ابتدا پودر ژلاتین رو با یه مقدار آب سرد مخلوط می کنیم ( من تقریبا نصف استکان آب ریختم ) .

* سپس ۱ دقیقه داخل مکروفر قرار می دیم تا ژلاتین در آب حل شده و مایع شفاف بشه . اگه هنوز دونه های ژلاتین حل نشده باشه می تونید چند ثانیه دیگه هم در مکروفر قرار بدین .

* یا اینکه می تونید ظرفتون رو روی کتری قرار بدین تا با بخار کتری پودر ژلاتین حل شده و مایع شفافی بدست بیاد .

* از آنجایی که من بوی ژلاتین رو دوست ندارم ( اصلا" و ابدا" ) بخاطر همین همیشه بعد از این مرحله سریع یه قاشق مرباخوری وانیل شکری هم به اون اضافه می کنم .

* حالا اون مقدار شله زردی که مد نظرمون هست رو در داخل ظرف دیگه ای می ریزیم و محلول ژلاتین رو با اون مخلوط می کنیم .

* و در نهایت داخل قالب می ریزیم ( می تونید قالب رو به مقدار خیلی کم چرب کنید تا شله زرد راحت تر از اون جدا بشه ) .

* حالا شله زرد رو چند ساعت داخل یخچال بذارید تا حسابی ببنده . حواستون باشه که کاملا سفت بشه وگرنه همون مشکلات برگردوندن ژله و ... رو خواهید داشت .

* بعد با یه چاقو دورتادور شله زرد رو از قالب جدا کنید .

* سپس یه ظرف بزرگتر از قالب انتخاب کرده و داخلش آب داغ بریزید و قالب رو تا لبه داخل اون بذارید و هر یک دقیقه اونو برگردونید . اگه برنگشت مجددا داخل آب قرار داده و این مراحل رو دوباره تکرار کنید .

* نکته : شله زرد نسبت به ژله کمی دیرتر از قالب جدا می شه .

* این شکل پایینی مثل یه نقاشی می مونه که فعلا طرح اولیه اونو با مداد کشیدیم و بایستی بعد از طرح اولیه اونو رنگ آمیزی کنیم .

* ابتدا وسط آفتابگردان دارچین می ریزیم .

* بعد پشت قالب رو برگردونده و همانند قالب ، دورتادور خطوط اصلی رو دارچین می پاشیم . برای پاشیدن دارچین از هیچ وسیله ای استفاده نکردم بلکه دارچین رو با دو انگشت شست و اشاره برداشته و روی خطوط ریختم ، همین . 

* و آخر سر دورتادور شله زرد رو با خلال پسته تزیین می کنیم .

امیدوارم این تزیین سفره های افطاری شما رو رنگینتر کنه .

 




نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1390/05/17 توسط بهار



 

 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

 می دونم ۹۹٪ دوستان تهیه شله زرد رو بلدن ولی اسم ماه رمضان و بعضی مناسبت های دیگه که می آد شله زرد رو نمی شه فراموش کرد . طبق معمول دنبال ایده برای تزیین شله زرد می گشتم که ... ( بقیه رو با تصویر ببینید ) .

مواد لازم : ( برای ۷ - ۶ نفر )

برنج ۱ پیمانه  

شکر ۵/۲ ( دو و نیم ) پیمانه ( اگه دوست دارید شیرین تر باشه می تونید ۳ پیمانه در نظر بگیرید )

آب ۸ پیمانه

روغن جامد یا کره ۲ قاشق سوپخوری

خلال بادام به مقدار دلخواه

پودر هل  ۱ ق چ ( می تونید از عرق هل هم استفاده کنید )

گلاب ۱ پیمانه

زعفران ۱ ق چ

دارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

* برنج رو بمدت ۲۴ ساعت خیس می کنید .

* نکته : کیفیت برنج تاثیر مستقیم روی شله زرد داره پس سعی کنید برنج ایرانی و با کیفیت خوب بخرید .

* نکته : اگه زمان برای خیس کردن برنج ندارید ؛ می تونید برنجتون رو نیمکوب کرده و بذارید بپزه .

 

* برنج رو با ۸ لیوان آب بذارید با حرارت کم بپزه .

* نکته : بهیچ عنوان شله زرد رو هم نزنید و گرنه مجبورید شله زرد رو تا زمان پخت هم بزنید .

* همونطوری که در شکل می بینید برنج در حال پختنه و هنوز آب او تبخیر نشده و برنج لعاب ننداخته .

* برنجمون دیگه داره لعاب میندازه پس می تونید بقیه مواد رو اضافه کنید .

* نیم ساعت قبل از اتمام ؛ شکر ، پودر هل ، روغن ، زعفران آبکرده ، گلاب و خلال بادام رو اضافه کرده و هم می زنیم تا شله زرد آماده بشه .

* نکته : بهتره خودتون خلال بادام رو آماده کنید .

* نکته : برای اینکه شله زرد جا بیفته می تونید اونو مثل برنج دم کنید . بعضی از دوستان اینکارو انجام نمی دن پس این مرحله اختیاری هست .

* به به عجب شله زردی  

* و اما تزیین اون :

حتما این شابلونهای پلاستیکی رو دیدید . خیلی راحت روی سطح شله زرد می ذاریم .

* نکته : اجازه بدین شله زردتون کاملا خنک بشه بعد از دارچین برای تزیین استفاده کنید .

* بعد با نوک انگشتمون دارچین رو روی اون می پاشیم .

* و اینم شکل نهایی :

* نکته : پیمانه رو می تونید لیوان یا کاسه و یا ... در نظر بگیرید ، فقط نکته ای که نباید فراموش کنید اینه که پیمانه شما بایستی ثابت باشه .

* اگه وقت بشه یه روز هم طرز تهیه شله زرد با مکروفر رو خواهم گفت .

* البته منظورم از ایده تزیین شله زرد این شکل پایینی بود .




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/05/15 توسط بهار



مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

همه شما دوستان طرز تهیه سالاد الویه رو بلد هستید ( البته برای اینکه آرشیو سایتمون کامل بشه حتما در آینده طرز تهیه اونو خواهم گذاشت ) جز سالادهای معروفی هست که در اکثر مهمونی های عصرانه یه گوشه از میز رو اشغال می کنه . 

فرض کنید همین سالاد الویه رو داخل یه پیرکس بریزید و درنهایت با دو سه تا خیار شور و نخودفرنگی تزیین کنید .حالا یه ذره از ذهنتون کمک بگیرید و تجسمتون رو تقویت کنید : همین سالاد الویه رو به شکل یه کلبه چوبی کوچیک با یه حیاط سبز و گلهای رنگی که اطراف کلبه رو گرفتن ، فرض کنید . نه ! نه ! لزومی نداره خیلی ذهنتون رو مشغول کنید ، عکس بالا رو ببینید . به نظر شما بین این دو سالاد فرقی نیست . وقتی این سالاد رو برای سرو رو میز می ذارید ، می دونید چقدر برای مهمانها چشم نواز هست . پس به همین راحتی می تونید سالاد الویه هاتون رو خوشگل کنید و تنوعی به سالادها بدید.

مواد لازم :

سالاد الویه

پوره سیب زمینی ( طرز تهیه پوره سیب زمینی را می توانید در این لینک ببینید )

نان تست بزرگ ۵ عدد

چوب شور

پالت

قیف و ماسوره ( در این لینک می توانید طریقه آماده کردن قیف و ماسوره را ببینید )  

طرز تهیه :

* زیر اولین نان تست به اندازه یک قاشق پوره سیب زمینی بریزید و نان تست رو کمی فشار بدین تا موقع تزیین ، نان تست حرکت نکنه .

* سالاد الویه رو روی نان تست بریزید و بهش فرم بدین . احتمالا لازم باشه یه دستکش دستتون کنید و از دستهاتون کمک بگیرید . بهتره ارتفاع سالادتون از نان کمی بیشتر باشه .

* به همین طریق تمام لایه ها رو روی هم بچینید و شکل کلبه اولیه رو بسازید .

* سپس داخل قیف مقداری پوره بریزید . برای غذاها بهتره قیف جداگانه ای تهیه کنید یا از قیفهای یکبار مصرف استفاده کنید .

* نکته : بهتره ماسوره ای استفاده کنید که سر آن گرد و بزرگ باشه تا براحتی بتونید دورتادور کلبه رو با پوره پوشش بدین .

* دورتادور کلبه رو با پوره بپوشونید . احتمالا بتونید با قاشق هم اینکارو انجام بدین ولی با قیف و ماسوره راحت تره .

* با یه پالت که قبلا کمی چرب کردید ، دور تا دور کلبه رو صاف کنید .

نکته : یادتون نره پالت رو چربش کنید وگرنه سالاد به پالت می چسبه ( بعدا نگید که این نکته رو نگفته بودم ) .

* حالا با استفاده از چوب شورها روی کلبه سقف و در و پنجره بسازید .

* دیدید چقدر راحت بود .

 * می تونید از نارگیل رنگ شده و یا پودر پسته بعنوان چمن های دور کلبه استفاده کنید . و در نهایت چند تا دونه شکوفه روی چمن برای قشنگی قرار بدین .

* بهتره چوب شورها رو همون موقع که می خواید سالاد رو سرو کنید روی کلبه بچینید چون چوب شورها بمرور در اثر رطوبت سالاد ، خم می شن ( من تا بخوام محل عکاسی رو آماده کنم و کمی به آرتین کوچولو غذا بدم همونطوری که توی عکس مشخصه چوبها کمی انحراف پیدا کردن ) .




نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1390/05/11 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

کم کم ماه رمضان داره می آد و بایستی بفکر سفره های افطاری باشیم . بد نیست از یه کوکوی فانتزی  شروع کنیم مخصوصا اینکه خیلی از بچه ها ( منظورم از بچه ها شامل قشر همسران هم می شه ) کوکو سبزی رو دوست ندارن . بخاطر همین بایستی یه بلایی سر این کوکو بیاریم و قیافه جدیدی بهش بدیم تا بچه ها گول خورده و این غذای مغذی رو بخورن .

این کوکوی خوشمزه رو از مامان عزیز مرجان یاد گرفتم و چندین بار درستش کردم و مورد استقبال خانواده قرار گرفت . فکر می کنم برای سفره های افطار بد نباشه چون در عین سادگی خوشمزه و مغذی هم هست . ( کوکو سبزی یه غذای ساده ای هست که همه معمولا بلد هستن ولی در این پست علاوه بر اینکه شکل جدیدی بهش می دیم آرشیو سایتمون هم کامل تر می شه ) پس با من همراه بشید :

مواد لازم :

سبزی کوکو ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ) پاک کرده و خرد شده نیم کیلو

تخم مرغ ۵ عدد

زرشک یک قاشق سوپخوری ( می تونید حذفش کنید )

گردوی خرد شده دو قاشق سوپخوری (گردو رو خیلی آسیاب نکنید بهتره گردوها داخل کوکو معلوم باشه)

آرد ۴ قاشق سوپخوری سرصاف ( من به همین میزان از سبوس گندم استفاده می کنم چون باعث می شه کوکو پف کرده و تردتر بشه )

نمک و فلفل به مقدار کافی

روغن جهت سرخ کردن

باگت معمولی به تعداد لازم ( تقریبا ۳ - ۲ تا باگت معمولی کافیه )

طرز تهیه :

* سبزی رو پاک کرده ، سپس شسته و خرد می کنیم .

نکته : آب سبزی بایستی کاملا گرفته بشه .

* سبزی ، تخم مرغ ، گردو ، زرشک ، آرد ، نمک و فلفل رو با هم مخلوط می کنیم .

نکته : بعضی ها دوست دارن کوکو همانند کیک پف کنه در این صورت می تونن ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر استفاده کنند .

* باگت ها رو به ضخامت ۱ سانتیمتر ببرید .

* برای برش باگت ها ، بهتره از چاقوی لیزری یا اره ای استفاده کنید .

* سپس وسط باگت ها رو خالی کنید .

* بعد داخل ماهیتابه روغن بریزید ، اجازه بدین روغن کمی داغ بشه و باگت ها رو داخل ماهیتابه بچینید .

* داخل باگت ها رو با مایه کوکو پر کنید ( برای قشنگی کارتون بهتره کوکوها از سطح باگت بیرون نزنه) .

* کوکوها رو برگردونید تا سمت دیگه اونا سرخ بشن . 

* باگت های دور کوکو بعد از سرخ شدن یه حالت کرانچی پیدا می کنه و با بافت نرم کوکوسبزی خوشمزه می شه .توصیه می کنم حتما این غذای خوشمزه رو درست کنید .

* نکته : برای اینکه کوکو روغن کمتری به خودش جذب کنه می تونید در ماهیتابه رژیمی ها که نیاز به روغن کمتری دارن اونا رو سرخ کنید .

* این مطلب بعدا" اضافه شده است .




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/05/08 توسط بهار



 

جهت دیدن دستورات تکمیلی لطفا به سایت ما www.baharsite.com رجوع کنید .

دوستان عزیز من

برای اینکه بتونید راحت تر به مطلب مورد نظرتون دسترسی پیدا کنید این لیست رو ایجاد کردم . این لیست شامل همه دستوراته با کلیک روی دستور مورد نظر به اون دستور دسترسی پیدا خواهید کرد .ممکنه بعضی دستورها در این لیست تکراری باشه چون بعضی وقتها یه دستور با دو موضوع مختلف در ارتباط هست مثل کیکهای کوچولوی کریسمس که هم با موضوع کیک و هم با موضوع کریسمس در ارتباط هست . امیدوارم به مرور زمان و با انتقاد و پیشنهادهای شما بتونم این وبلاگ رو پربارتر کنم :( اگه ایراد یا اشکالی توی لیست بود لطفا بگید تا درستش کنم )

• انواع بورانی

• دسرهای ژلاتینه

• انواع ته چین

• انواع کیک و تزیین آنها

• انواع شیرینی

• انواع سالاد

• انواع پیراشکی
• نکات آشپزی
• انواع دسر
• انواع شکلات
• شب یلدا
• انواع پلوی مخلوط
• غذای شمالی
• تزئینات
• کریسمس

انواع مربا

• انواع ماکارونی
• انواع دلمه
• انواع ترشی
• ولنتاین

• انواع خمیر

• انواع پیتزا

• انواع کباب

• نوروز

• انواع پوره

• انواع اردور

• انواع نوشیدنیها

• انواع غذاهای ترکیه ای

• انواع سوپ

• انواع کمپوت

• انواع حلوا

• انواع کوکو ، کتلت و فلافل

• انواع کرپ




نوشته شده در تاريخ جمعه 1390/05/07 توسط بهار



 

مطالب و عکسها به www.baharsite.com منتقل شده است .

دوستانی که عضو facebook هستن . از این به بعد هر وقت پست جدید گذاشتم می تونید توی facebook هم ببینید .پس لطفا اینجا رو کلیک کنید و در صورتیکه دوست داشتید از جدیدترین پست ها باخبر بشید گزینه like رو انتخاب کنید .

جملاتی که شما دوستان عنوان کردید : "آنقدر کیفیت عکسها خوبه که می خوایم بریم توی صفحه مانیتور" یا "وقتی عکسهای وبلاگ شما رو می بینم غذا و مراحل تهیه اون رو کاملا حس میکنم" یا "عکسها با ما صحبت می کنن" و ... بهر حال ممنونم و شاید یکی از مهمترین دلایلم برای رفتن به کلاس عکاسی همین عکسهای وبلاگ هستن . حداکثر تلاشم اینه که شما دوستان بتونید با تصاویر ارتباط برقرار کنید و امیدوارم به این هدفم برسم .

و اما در مورد این سالاد خوشمزه :

این سالاد علاوه بر شیک بودنش یه مزیتی هم داره ، سرو کردن اون بصورت تکی هست پس می تونید به تعداد مهموناتون از این سالاد درست کنید . روی کاپ هاتون هم با هر چیزی می تونید پر کنید . مثلا " ترکیب ژامبون و ذرت و خیارشور و سس مایونز یا فلفل دلمه ای و قارچ و زیتون و نخودفرنگی و سس مایونز یا همین ترکیبی که من استفاده کردم . 

مواد لازم : ( برای ۱۰-۸ عدد سالاد )

سیب زمینی متوسط ۳ عدد

سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای روی کاپ ها :

کنسرو سبزیجات ۱ قوطی

فلفل دلمه ای ۲/۱

گوجه فرنگی ۱ عدد

سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

کپسول متوسط ۱۰ عدد ( از کپسول های خیلی بزرگ استفاده نکنید ) 

طرز تهیه :

* جهت تهیه کاپ ها ابتدا سیب زمینی رو پخته و رنده می کنیم .

* سپس نمک و فلفل و سس مایونز رو اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم .

* حسابی با دستتون مواد رو عین یه خمیر ورز بدین تا به یه همجنین حالتی برسید . بافتش باید مثل عکس زیر نرم و لطیف باشه .

* می تونیم به مواد بالا کمی نعناع هم اضافه کنیم .

*کپسول ها رو داخل قالب قرار می دیم .

 

* بعد یه قاشق غذاخوری پر ، از مواد داخل کپسول می ذاریم .

* با ته قاشق مواد رو صاف می کنیم .سپس قالب رو بمدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دیم . بهتره یه نایلون فریزر رو که از چند جا سوراخ کردید روی کاپ ها قرار بدین برای اینکه در عین حال که کاپها  خشک نمی شن ، روی مواد بخار جمع نمی شه و باعث خیس شدن کاپها هم نخواهد شد ( امیدوارم توضیحم واضح باشه ) .

* اگه بخواید تعداد زیادی درست کنید ، می تونید مثل شکل پایین کاپ ها رو روی سینی برگردونید و داخل یخچال بذارید . سپس مجددا داخل قالب کپسول قرار داده و توشو پر کنید .

* پس برای مهمونی هاتون می تونید از روز قبل تمام مراحل رو انجام بدین و روز مهمونی فقط سالادها رو روی کاپ ها قرار بدین .

* بعد از ۲۴ ساعت ( البته چون من عجله داشتم بخاطر همین دست به دامن فریزر شدم و یک ساعت داخل فریزر گذاشتم ) می تونید کپسول رو به آرامی از مواد جدا کنید .

* و اما برای روی سالاد :

* کنسرو سبزیجات رو باز کرده و داخل ظرفی بریزید. اگه این کنسرو رو نتونستید تهیه کنید خیلی راحت می تونید خودتون در منزل اونو درست کنید ؛ بدین ترتیب که هویج و ذرت و نخودفرنگی رو بپزید ، همین .

* بعد تمام مواد ( کنسرو سبزیجات ، فلفل دلمه ای و گوجه و نمک و فلفل و سس مایونز ) رو با هم مخلوط کنید .

* با قاشق روی کاپ ها رو با مواد سالاد پر کنید .

* دوتا دونه هنوز مونده ؛ جاتون خالی ؛ همین الان بعد از نوشتن این پست می رم سراغش .

 




نوشته شده در تاريخ شنبه 1390/05/01 توسط بهار


 

شارژ ایرانسل

اخبار سینما

خرید پستی

شادشاپ

فروشگاه اينترنتي ايران آرنا

دانلود

دانلود

Free counters! 6:39 PM